gratis verzending & volgende dag in huis

Effectief afvallen

Als je effectief wil afvallen, is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je bloedsuikerspiegel zo stabiel mogelijk blijft. Grote schommelingen van de bloedsuikerspiegel zorgen er namelijk voor dat je meer gaat eten. En daar ligt precies de clou van effectief afvallen: een stabiele bloedsuikerspiegel. Hoe stabieler je bloedsuikerspiegel, hoe minder honger je hebt, minder trek en je voelt je daardoor ook heel energiek en fit! Een win-win situatie.

Effectief afvallen

Het uitgangspunt van het dieet Slinc. is juist gebaseerd op alle effectief afvallen tips. Zo zorgt Slinc. er dus ook voor dat de schommelingen van je bloedsuikerspiegel zo veel mogelijk beperkt blijven. Je eet tijdens Slinc. voornamelijk producten te eten die uit meervoudige koolhydraten bestaan. Zoals vlees en vis, groenten, volkoren pasta, zilvervliesrijst en zuivel. Dit zijn koolhydraten die langzaam door het lichaam worden opgenomen, waardoor er minder schommeling ontstaat van de bloedsuikerspiegel.

Maar niet alleen een stabiele bloedsuikerspiegel zorgt ervoor dat je afvalt. Er zijn nog meer effectieve afvaltips die je op moet volgen om goed resultaat te halen. Zo lees je ook bij elk dieet: drink voldoende water. Maar waarom is dat water drinken nou eigenlijk zo belangrijk tijdens afvallen? Water voert je afvalstoffen af. Als je aan het afvallen bent, komen er nieuwe afvalstoffen vrij uit de vetcellen die verbrand worden. Als er teveel afvalstoffen in je lichaam komen, word je ziek. Ons lichaam, beschermt zichzelf daartegen en stopt dus met vetverbranden. Als je dus de vrijgekomen afvalstoffen uit je vetverbranding niet goed afvoert, stopt je lichaam met vetverbranding. Je valt dan minder goed af.

10 gratis effectief afvallen tips

Maar dit zijn slechts twee van de vele effectieve afvaltips. Slinc. is een uitgebalanceerd programma bestaande uit 3 hoofdmaaltijden en 2 tussendoortjes en eventueel een toetje na. Je eet dus om de 2 tot 2,5 uur. En gewoon normale producten die je in de winkel koopt. Het programma wordt aangevuld met plantaardige voedingssupplementen. Je eet normaal, maar je valt gemiddeld 1kg per week af! Benieuwd naar nog meer effectief afvallen tips?

Lees alle 10 effectief afvallen tips van afslank- en voedingscoach Rachel Hulshof.

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app