gratis verzending & volgende dag in huis

Ervaringen met Slinc.

Lees hier alle ervaringen van onze klanten die Slinc. hebben gevolgd

Ervaringen Slinc. dieet

Wendy Voorkamp, 40 jaar

"Slinc. is gewoon normaal eten. Geen speciale shakes, poedertjes of rare recepten, gewoon duidelijk en allemaal eenvoudig te verkrijgen in de supermarkt. Dat past bij mij en mijn gezin. De lijst met voedingsmiddelen die je wel of niet mag is heel duidelijk. Mijn kinderen vragen er nu zelfs om wanneer de gezonde chili of de gevulde punt paprika weer op tafel komen. Mijn ervaringen met het Slinc. dieet deel ik graag met iedereen, omdat het mij zoveel heeft gebracht.

Het geeft rust om kleding aan te trekken en het staat gewoon goed. Er hoeft geen jasje meer overheen om een vetrol te verbloemen. Ik zit niet meer aan mijn kleding te plukken en te trekken als ik mezelf weerkaatst zie in een winkelruit."
Vicieuze cirkel doorbreken

Stephanie van den Brand, 37 jaar

Stephanie: 'Het punt dat ik startte, was de balans compleet zoek waardoor mijn slechte eetgedrag alleen maar gevoed werd. Ik was prikkelbaar en moe. Om deze vicieuze cirkel te doorbreken, wist ik wat me te doen stond. Ik was op zoek naar een nieuwe, blijvende leefstijl dat ik vond in afvallen met Slinc.

Ik ben inmiddels bijna 18 kilo afgevallen en ik heb het geen moment als een opgave of straf ervaren. Je mag zoveel eten! En geen gekke dingen als boekweit pannenkoekjes of goji bessen, maar gewoon normaal eten. Je eet ook gewoon koolhydraten, heerlijk toch!'

Succesverhaal: ‘Ben ik dit echt?’

Renate Brouwer, 50 jaar

Renate viel in 3 maanden 10 kilo af met Slinc. 'Zo gek…. Soms zie ik echt niet het verschil. Ben ik dit echt? Ik heb echt foto’s nodig om mijzelf het ‘bewijs’ te leveren. Met grote dank aan afslankcoach Rachel Hulshof. Nooit gedacht dat dit mij nu nog zou lukken! Ik ben zo trots.'
Ik heb mezelf terug gevonden met Slinc.

Stefanie van de Ven, 37 jaar

'Ik wilde afvallen, maar ik wist niet goed waar ik moest beginnen. Afslankcoach Rachel Hulshof heeft mij geholpen in het aannemen van een ander leefpatroon, wat er goed vol te houden is.

Ik viel in totaal 18 kilo af met Slinc. en ik blijf nog steeds goed op gewicht. Ik heb mezelf terug gevonden en voel me energiek en gezond. Ik kan weer kleding aan die jaren niet hebben gepast!
‘Ik ga dansend door het huis’

Marieke, 48 jaar

Slinc. coach Virginia van In Shape Afslankstudio: 'Toen Marieke startte, zei ze dat ze het thuisfront ging voorbereiden op een chagrijnige vrouw. Ze zag er om die reden ook best wel tegenop. Dus toen Marieke eenmaal bezig was met Slinc., vroeg ik hoe het thuis ging.

‘Och’, zei ze, ‘ik ga dansend door het huis! Ik voel me zo energiek en vrolijk. Dit is geen dieet, maar een leefstijl. Ik vind het heerlijk, totaal geen honger en ik eet super lekker. Dit houd ik zeker weten vol.'
Migraine en Slinc. dieet

Wendy Verbiezen, 43 jaar

Slinc. heeft mij zoveel meer gebracht dan alleen maar gewichtsverlies van 30 kilo. Ik heb jaren last gehad van migraine aanvallen. Nooit heb ik de link gelegd tussen voeding en mijn migraine. Ik heb daar gewoon nooit bij stil gestaan.

Sinds ik in november 2020 gestart met Slinc. heb ik geen aanval meer gehad. Ik gebruik ook helemaal geen medicatie meer voor migraine. En als bonus, ging ook mijn gewicht als een speer naar beneden.
Ervaring Slinc. dieet Anja

Anja van Broekhoven

Ik heb al eerder diëten met succes gevolgd, maar telkens wanneer ik stopte met het dieet, kwam ik weer aan.

Sinds ik Slinc. heb leren kennen, voel ik me fit, energiek en verloor ik 19 kg. Het grote verschil voor mij is dat ik mezelf deze keer een haalbaar en gezond ritme heb aangeleerd met het eetschema. Met de vele eetmomenten, heb ik geen last meer van ‘vreetbuien’. En bovendien heb ik vertrouwen gekregen in eten. Ik mag weer eten, of beter gezegd … ik moet zelfs eten om slank te blijven.
Ervaring Slinc. dieet Monique

Monique Delfgou, 48 jaar

Slinc. sprak me meteen aan omdat er naar de lange termijn wordt gekeken. Niet zomaar afvallen, maar er een ‘way of life’ van maken.

Diverse keren heb ik een dieet gevolgd. Zeker ook met succes, maar na het dieet kwam ik toch weer aan omdat ik niet wist hoe ik gezond moest eten. Ik volgde dieet na dieet, daar wilde ik vanaf. Ik ben niet alleen 18 kilo afgevallen, maar ik heb nu met Slinc. Fase 2 en 3 geleerd dat ik alles kan eten en tóch op gewicht kan blijven.
Ervaring Slinc. dieet Francesca

Francesca Schultte, 53 jaar

Ik had de teugels de laatste tijd echt laten vieren, dat maakte de overstap naar Slinc. wel even lastig. De eerste week was de zwaarste, mijn maag was er niet mee eens! Maar daarna ging het al snel beter en het geweldige resultaat gaf me de extra motivatie.

Slinc. is een duidelijk, maar vooral ook makkelijk en smakelijk voedingsprogramma. En het geeft snel resultaat.
Jessica Rave, 33 jaar

Jessica Rave, 33 jaar

"Ik ging tijdens de lockdown de uitdaging aan om af te vallen onder begeleiding van een Slinc. coach. Wat ben ik blij dat ik die stap gezet heb. Ik was ontzettend ongelukkig, ik had al van alles geprobeerd om slanker te worden, niks hielp. Daarbij ken je het vast wel, continue excuses verzinnen. Ik voelde me zwak dat het zelf niet lukte.

Terugkijkend op die 4 maanden was het eigenlijk een eitje. Je eet met Slinc. heel gevarieerd en de avondrecepten zijn echt heerlijk. Het motiverende is voor mij geweest dat ik met Slinc. gemiddeld een kilo per week afviel. Dat ik nu 15 kilo lichter ben, dat kan ik nog steeds niet geloven.”
Michelle van Buuren, 27 jaar

Michelle van Buuren, 27 jaar

"Ik vond dat mijn gewicht niet bij me paste voor mijn leeftijd en lengte. Ik ben ook altijd slank geweest toen ik jonger was omdat ik veel sportte. Maar sinds ik samen met mijn vriend een restaurant in Rosmalen run, staat mijn leven in het teken van lekker eten en drinken.

Slinc. combineren met mijn werk was de grootste uitdaging. Het onregelmatig werken en de verleidelijke branche waarin ik werkt, maakte het niet altijd makkelijk. Maar ik zie en voel nu hoe belangrijk het is om ook voor jezelf te blijven zorgen. Ik ben ook een inspiratie voor mijn collega’s: die zitten tegenwoordig ook groente te knagen haha!"
Diana Mulderij, 47 jaar

Diana Mulderij, 47 jaar

"Ik had nogal last van sterke schommelingen in mijn bloedsuikerspiegel. Kreeg dan hoofdpijn, kon me niet goed concentreren en was chagrijnig. Zo zat ik een uur voor het avondeten toch nog die boterham met pindakaas eten. Maar met Slinc. heb je veel eetmomenten, krijg je geen onnatuurlijke suikers binnen waardoor je bloedsuikerspiegel dus veel meer in balans is. Ik had daardoor geen last van ‘cravings’ meer.

Zuivel was voorheen niet mijn favoriet, maar tijdens Slinc. staat dit samen met fruit twee keer per dag op je menu. Dit viel ontzettend mee en al snel had ik genoeg variaties gevonden die ik lekker vond. Kwark met een appeltje, wat kaneel en (nu met wat noten erbij) is mijn favoriet geworden."
Andrea van Nunen, 51 jaar

Andrea van Nunen, 51 jaar

"Ik ben gestart omdat ik een veel te hoog BMI had. Ik ben 51 jaar en de overgang staat voor de deur en wilde echt niet verder uitdijen. Verder werd ik getriggerd door berichten uit de media dat je buikvet en het vet rondom je organen een broedplaats zijn voor verkeerde cellen.

Ik ben gestopt met vullen en gestart met het voeden van mijn lichaam met Slinc. Weet je wat ik nooit had verwacht? Dat voeding zo enorm het functioneren van je lichaam kan beïnvloeden. Ik kan zowaar ‘s nachts weer doorslapen dus voor mij echt geen suiker meer en minder alcohol."
Hanneke Jansen, 39 jaar

Hanneke Jansen, 39 jaar

"Ik dacht echt dat ik alles al wist over voeding. Dat dàcht ik, want wat heb ik veel bijgeleerd. Hoe het echt zit met voeden, hoe je lichaam reageert, waarom het belangrijk is om regelmatig te eten. Slinc. is niet zomaar een dieet volgen. Het geeft een stuk verdieping in hoe, wat, waar en waarom.

Ik heb vanaf het begin geen honger gehad en er zit enorm veel afwisseling in. Ik knapte lichamelijk ook helemaal op. Mijn hoofdpijnen namen enorm af. Ik had altijd veel last van migraine, maar sinds Slinc. heb ik nog maar heel weinig migraine. En ook mijn buikklachten zijn helemaal weg."
Charlotte Broekmans, 47 jaar

Charlotte Broekmans, 47 jaar

"Mijn ervaring met afvallen met Slinc. is dat het me heel goed af ging. Het volgen van het programma Slinc. ging me heel goed af, ik ervaarde geen honger, zat lekker in mijn vel en barstte vooral van de energie.

En wat fijn dat ik ’s avonds niet apart voor mezelf hoefde te koken. De recepten van Slinc. zijn namelijk allemaal lekker en geschikt voor het hele gezin."
Lisette Andrieu, 50 jaar

Lisette Andrieu, 50 jaar

Nadat ik met Slinc. Fase 1 was gestart ben vervolgd met Fase 2 Stabiliseren en Fase 3 Balans. Ik ben in de afgelopen 2 jaar dus vooral bezig geweest met het stabiliseren van mijn behaalde gewicht.

Dat ging niet altijd van een leien dakje. Maar ik ben die periode heel realistisch ingegaan. Ik heb nooit de illusie gehad dat op gewicht blijven vanzelf zou gaan. Ik zie het als een leerproces met vallen en opstaan."
Inge, 32 jaar

Inge, 32 jaar

Dat je met normale voeding toch kunt afvallen, sprak Inge erg aan. Het enige wat ze eigenlijk moest veranderen is de tijden waarop ze at. En met het receptenboekje van Slinc., ontdekte ze dat ze geen uren in de keuken hoeft te staan om gezond en vooral ook lekker te eten.

"Ik hoefde er niet heel mijn leven voor om te gooien om af te vallen, wat ik zelf wel altijd dacht. Ik ben meer gaan eten en toch gingen de kilo's er af."