×

gratis verzending & volgende dag in huis

Lees hier alle ervaringen van onze klanten die succesvol zijn afgevallen met Slinc.

Hanneke -40kg - Voor

VOOR

Hanneke -40kg - Na

NA

R

Hanneke -40kg

Hanneke Jansen, 39 jaar verloor een record aantal kilo's met Slinc.! "Ik dacht echt dat ik alles al wist over voeding. Dat dàcht ik, want wat heb ik veel bijgeleerd. Hoe het echt zit met voeden, hoe je lichaam reageert, waarom het belangrijk is om regelmatig te eten. Slinc. is niet zomaar een dieet volgen. Het geeft een stuk verdieping in hoe, wat, waar en waarom.

Ik heb vanaf het begin geen honger gehad en er zit enorm veel afwisseling in. Ik knapte lichamelijk ook helemaal op. Mijn hoofdpijnen namen enorm af. Ik had altijd veel last van migraine, maar sinds Slinc. heb ik nog maar heel weinig migraine. En ook mijn buikklachten zijn helemaal weg."

Charlotte -34kg - Voor

VOOR

Charlotte -34kg - Na

NA

Charlotte -34kg

Charlotte Broekmans, 47 jaar: "Mijn ervaring met afvallen met Slinc. is dat het me heel goed af ging. Het volgen van het programma Slinc. ging me heel goed af, ik ervaarde geen honger, zat lekker in mijn vel en barste vooral van de energie.

De kilo’s vlogen er in een lekker tempo vanaf en dat werkt motiverend! En wat fijn dat ik ’s avonds niet apart voor mezelf hoefde te koken. De recepten van Slinc. zijn namelijk allemaal lekker en geschikt voor het hele gezin."

Lisette -21kg - Voor

VOOR

Lisette -21kg - Na

NA

Lisette -21kg

Lisette Andrieu, 50 jaar: "Nadat ik 21kg was afgevallen, heb ik Fase 1 Afslanken van Slinc. vervolgd met Fase 2 Stabiliseren en Fase 3 Balans. Ik ben in de afgelopen 2 jaar dus vooral bezig geweest met het stabiliseren van mijn behaalde gewicht.

Dat ging niet altijd van een leien dakje. Maar ik ben die periode heel realistisch ingegaan. Ik heb nooit de illusie gehad dat op gewicht blijven vanzelf zou gaan. Ik zie het als een leerproces met vallen en opstaan."

Inge -7kg - Voor

VOOR

Inge -7kg - Na

NA

Inge -7kg

Dat je met normale voeding toch kunt afvallen, sprak Inge erg aan. Het enige wat ze eigenlijk moest veranderen is de tijden waarop ze at. En met het receptenboekje van Slinc., ontdekte ze dat ze geen uren in de keuken hoeft te staan om gezond en vooral ook lekker te eten.

Inge: "Het verliep zoals beloofd. Ik zou gemiddeld 1 kilo in de week afvallen en dat ging ook zo. Meestal zelfs meer dan 1 kilo in de week. En ik hoefde er niet heel mijn leven voor om te gooien om af te vallen, wat ik zelf wel altijd dacht. Ik ben meer gaan eten en toch gingen de kilo's er af."