gratis verzending & volgende dag in huis

VOOR
NA
R
Ervaringen Slinc. dieet

“Slinc. is gewoon normaal eten. Geen speciale shakes, poedertjes of rare recepten, gewoon duidelijk en allemaal eenvoudig te verkrijgen in de supermarkt. Dat past bij mij en mijn gezin. De lijst met voedingsmiddelen die je wel of niet mag is heel duidelijk. Mijn kinderen vragen er nu zelfs om wanneer de gezonde chili of de gevulde punt paprika weer op tafel komen. Mijn ervaringen met het Slinc. dieet deel ik graag met iedereen, omdat het mij zoveel heeft gebracht.

Het geeft rust om kleding aan te trekken en het staat gewoon goed. Er hoeft geen jasje meer overheen om een vetrol te verbloemen. Ik zit niet meer aan mijn kleding te plukken en te trekken als ik mezelf weerkaatst zie in een winkelruit.”

Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor- en na foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd.

Ik wilde slank mijn 40ste levensjaar in

Wendy Voorkamp, 40 jaar: Mijn doelstelling was voor mij heel helder: ik wilde voor mijn 40ste verjaardag slank en gezond zijn. Ik ben van kinds af aan altijd al wat steviger geweest, maar had nooit de motivatie om er iets aan te doen. Totdat ik de laatste jaren steeds wat zwaarder werd. Net even een kilootje erbij elk jaar. Ik merkte ook dat ik die er niet zo makkelijk af kreeg.

Ik had nooit moeite gehad met dat ik iets steviger was, maar inmiddels met een kledingmaat 42 vond ik vooral de zomer wel heel confronterend. In mijn bikini of zomerkleding voelde ik me niet meer happy. Ook merkte ik dat ik veel met eten bezig was. Ik at steeds meer en vaker. Er moest wat veranderen, besefte ik.

Toen ik 39 werd was ik er klaar mee en vond ik het eigenlijk wel een mooi streven op mijn 40e een stuk slanker en gezonder te zijn. Dus mijn 40ste verjaardag dat werd de stip op de horizon.

Mijn ervaringen met het Slinc. dieet

Onder begeleiding van mijn Slinc. coach in Veldhoven ging ik van start met Slinc.  in combinatie met sporten in de Vacushaper. Slinc sprak mij aan omdat het een dieet betreft wat opgebouwd is uit normaal eten. Geen speciale shakes, poedertjes of rare recepten, gewoon duidelijk en allemaal eenvoudig te verkrijgen in de supermarkt. Dat past bij mij en mijn gezin. De lijst met voedingsmiddelen die je wel of niet mag is heel duidelijk. Ook biedt het een mooi en helder kader waar je altijd op kunt terugvallen wanneer je de teugels ietwat hebt laten vieren.

Ook de recepten zijn zo lekker en makkelijk. Ik kan alle Slinc. recepten online bekijken of ik gebruik een van de kookboeken. Mijn kinderen vragen er nu zelfs om wanneer de gezonde chili of de gevulde punt paprika weer op tafel komen.

Ervaringen Slinc. dieet

Ervaringen Slinc. coach

Ik vond de begeleiding heel prettig. Er werd goed doorgevraagd en ik kon terecht met al mijn vragen of onzekerheden. Ik voelde me serieus genomen maar er was ook altijd ruimte voor een dolletje. De sfeer was heel relaxed en prettig.

Daarnaast was er ook echt ruimte voor het psychologische aspect van een afslanktraject. Ik voelde me echt gehoord, ook toen het tegenzat. Ik begon met Slinc. met een startgewicht van 75 kilo. Mijn streefgewicht was 59 kilo. Ik viel in het begin goed af maar bleef een aantal weken stilstaan op 65 kilo.

Door het stilstaan in gewichtsverlies ging ik worstelen met mijn motivatie en raakte ik gefrustreerd. Dit stilstaan leverde stress op. Mijn Slinc. coach leerde mij inzien dat ik op dat gewicht van 65 kilo best wat belemmerende gedachten had: ‘lichter dan 65 kilo is voor mij niet haalbaar. Dat is niet reëel, dat lukt nooit, dat hou ik toch niet vol’, etc. Allemaal gedachten waardoor ik onbewust mezelf tegenhield in het afvallen.

De coaching daarop en daarnaast de cijfertjes die na elke weging toch echt ruimte voor verbetering aangaven, hielpen me uiteindelijk mezelf te overtuigen dat het wel degelijk mogelijk was.

Ervaringen Slinc dieet

Ervaringen Slinc. dieet Fase 2

Dan bereik je dat streefgewicht en dan komt het moeilijkste gedeelte: het op gewicht blijven. Zeker omdat ik me heel veilig voelde binnen de kaders van Fase 1 Afslanken van Slinc. Ik heb maanden gegeten volgens de richtlijnen Slinc. en nu ineens mocht ik weer ‘uitzonderingen’ maken.

In Fase 2 stabiliseren mag je 2 extraatjes per week. Als je vakantie hebt vond ik dat eigenlijk best weinig… Het werd een periode van bewust kiezen. Ik heb geleerd te kiezen voor wat ik echt lekker en echt belangrijk vind. Zo heb ik ervaren dat voor mij alcohol geen grote rol speelt maar een lekker tussendoortje op een dagje weg des te meer. Wil ik dit gewicht behouden dan moet ik verstandige keuzes blijven maken.

Ik vond de overstap naar Fase 2 stabiliseren echt spannend. Maar mijn nieuwe kleren en het gevoel van een gezond en fit lichaam, zorgen ervoor dat ik mezelf goed kan herpakken. Ik ben nu bijna toe aan fase 3 Balans. Doordat ik voor elke fase de tijd heb kunnen nemen, heb ik er ook alle vertrouwen in dat ik dit vol ga houden.

Mijn Slinc. ervaring

Alle reacties zijn heel leuk. Ook vind ik het grappig dat mijn kinderen regelmatig verrast roepen ‘mama je bent écht dun joh’. Maar ik heb het vooral voor mezelf gedaan. Ik voel me slank en gezond, wat een heerlijk gevoel.

Het geeft rust om kleding aan te trekken en het staat gewoon goed. Er hoeft geen jasje meer overheen om een vetrol te verbloemen. Ik zit niet meer aan mijn kleding te plukken en te trekken als ik mezelf weerkaatst zie in een winkelruit, etc. Ik ben me minder bewust van mezelf en zit daardoor lekkerder in mijn vel.

Ik ben echt blij dat ik de keuze heb gemaakt om te starten met afvallen met Slinc. en ik kan het iedere vrouw die met haar gewicht worstelt, aanraden. 

Lees ook de ervaringen van: