×

gratis verzending & volgende dag in huis

Alles over afvallen en op gewicht blijven. Volg mijn blog over food, mind & body en raak geïnspireerd!

Skivakantie: hoe blijf je op gewicht?

Het energieverbruik is tijdens een skivakantie veel hoger dan normaal, omdat je meer beweegt, maar ook vanwege de kou. Het lichaam moet harder werken om warm te blijven. Omdat je energieverbruik hoger is, is het belangrijk dat je ook voldoende eet. Ben niet bang om meer te eten, je verbruikt ook veel meer energie. Hoe meer je eet, hoe hoger je verbranding ook kan zijn. Eet je te weinig als je meer beweegt, schiet je lichaam op reserve en houdt het juist vet vast. Dus: eet! Wil jij niet aankomen tijdens de skivakantie? Lees hier alle tips.

Lees verder »
Speciaal voor het Zuiden: Carnaval

Alaaf! Als Brabander ben ik opgegroeid met Carnaval. Ontzettend leuk, maar ik weet ook dat Carnaval een uitdaging kan zijn als je wilt afvallen of op gewicht wilt blijven. Voor de echte enthousiaste hossers onder ons geldt dat je met Carnaval juist meer energie verbruikt. Maar vaak wordt dat wel gecompenseerd met het nodige alcoholverbruik en vaak ook nog slecht eten. Hoe kun je voorkomen dat je aankomt?

Lees verder »
Doorbreek gewoonte met variatie

Wij zijn gewoontedieren. We doen graag dingen in ritme en routine. Zo ook ons eten. Vaak eet je elke dag hetzelfde, het avondeten buiten beschouwing gelaten. Er zit een ritme in die elke dag terug komt. Maar ook wat we eten is vaak hetzelfde. Heerlijk die bruine boterham met kaas. Elke dag.

Lees verder »
1 2 3 4 5


Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach.
Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te
helpen
in hun strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis
over voeding, afvallen en op gewicht blijven met je.
Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch
lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn
enthousiasme en raak geïnspireerd!