×

gratis verzending & volgende dag in huis

Alles over afvallen en op gewicht blijven. Volg mijn blog over food, mind & body en raak geïnspireerd!

Doorbreek gewoonte met variatie

Wij zijn gewoontedieren. We doen graag dingen in ritme en routine. Zo ook ons eten. Vaak eet je elke dag hetzelfde, het avondeten buiten beschouwing gelaten. Er zit een ritme in die elke dag terug komt. Maar ook wat we eten is vaak hetzelfde. Heerlijk die bruine boterham met kaas. Elke dag.

Lees verder »
Afvallen doe je zo - 10 tips om af te vallen

Je wil graag afvallen, dus je gaat meer sporten en minder eten. Maar toch zie je geen resultaat op de weegschaal. Herken je dat? Ik ontvang veel mensen in mijn begeleiding in afvallen die hier tegenaan lopen. Ze sporten meer, eten minder én toch vallen ze niet af. Of je nu 5 kilo wilt afvallen of 10 kilo wilt afvallen, het is belangrijk dat je je eetpatroon goed onder de loep neemt. Voeding bepaald namelijk 80% van je gewicht. 

Wil jij graag afvallen, maar weet je niet goed hoe je het aan moet pakken? Afvallen is meer dan alleen ‘meer bewegen en niet snoepen’. Houd je aan alle regels en bereik het streefgewicht dat je graag wilt bereiken! 10 gratis tips van afslank- en voedingscoach Rachel Hulshof voor een slankere jij!

Lees verder »
Voel jij je na Pasen ook een Paasei?

Voel jij je na Pasen ook een Paasei? Wil jij graag afvallen en goed van start gaan? Het belangrijkste punt van een goede start is: schiet niet in paniek! Gek advies misschien, maar het is onze paniekreactie na 'teveel' die je een verkeerde start geeft.

Lees verder »
1 2 3 4 5


Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach.
Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te
helpen
in hun strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis
over voeding, afvallen en op gewicht blijven met je.
Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch
lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn
enthousiasme en raak geïnspireerd!