×

gratis verzending & volgende dag in huis

Alles over afvallen en op gewicht blijven. Volg mijn blog over food, mind & body en raak geïnspireerd!

Dieetmoe

dieetmoe

Herken je dat: je wil heel graag afvallen, maar het lukt maar niet. Elke ochtend pak je vol goede moed de draad weer op van je dieet, maar ergens einde van de dag bezwijk je alweer. Een graai in de snoepkast, een boterham met boter en lekker veel hagelslag of een wijntje in de avond. Of misschien lukt het je wel om doordeweeks je dieet vol te houden, maar zijn de weekenden een grote uitdaging met allerlei gezellige dingen. Etentjes, feestje, een dagje uit etc.

Lees verder »
Zitten is het nieuwe roken

zitten is het nieuwe roken

We bewegen te weinig en zitten teveel stil. Ons lichaam is daar niet voor bedoeld en gaat verkeerde signalen afgeven. Onze trek wordt groter door stilzitten, we snacken meer en tegelijk verbranden we niks door al dat stilzitten, dus slaan we al die extra’s ook nog eens op als vet! We komen aan van het stilzitten en dat geeft overgewicht, met allerlei gezondheidsklachten van dien. Darmklachten, chronische hoofdpijn, huidproblemen als eczeem en puistjes, ontstekingen etc. En dat maakt zitten, het nieuwe roken.

Lees verder »
Alcohol is vloeibaar snoepen

Alcohol is een sociaal geaccepteerd gezelligheidsdrankje en daardoor is het heel normaal dat er gedronken wordt. We zien er totaal geen kwaad in. Gewoon gezellig een drankje doen. Het is lekker en gezellig, maar wat heel veel mensen helemaal niet weten, is dat alcohol officieel een drugs is! Het is dus letterlijk een gif, die je lichaam zo snel mogelijk je lijf uit wil hebben.

Lees verder »
1 2 3 4 5


Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach.
Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te
helpen
in hun strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis
over voeding, afvallen en op gewicht blijven met je.
Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch
lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn
enthousiasme en raak geïnspireerd!