×

gratis verzending & volgende dag in huis

Alles over afvallen en op gewicht blijven. Volg mijn blog over food, mind & body en raak geïnspireerd!

Gezond eten en bewegen tijdens Corona

Het thuis zijn nu met de Corona situatie vraagt om aanpassingen van ons allemaal. Het vraagt om veel organisatie talent nu de kinderen thuis zijn en jezelf ook thuis moet werken. Je hele ritme ligt overhoop en de motivatie om gezond te eten en sporten verdwijnt. Herken je dat? Je voelt je er niet goed bij, maar je krijgt ook de knop niet om. Dat de motivatie om af te vallen er niet is, is heel begrijpelijk. Maar wat dan? Want we willen natuurlijk ook niet aankomen. Met het Stay in Shape pakket krijg je meer ritme op je dag met gezonde producten. Onze Slinc. voedingscoach is jouw stok achter de deur om elke week samen met jou de voortgang te bespreken.

Lees verder »
Overgewicht en corona

Er lijkt een sterk verband te zijn tussen overgewicht en corona. Gemiddeld heeft 80% van de patiënten die op de intensive care ligt te maken met overgewicht. Ook uit China en andere landen komen soortgelijke berichten binnen. Vrijwel alle patiënten die beademingsbehoeftigd worden, hebben overgewicht. Ze weten niet wat hier de reden van is, maar er zijn wel vermoedens.

Lees verder »
Skivakantie: hoe blijf je op gewicht?

Het energieverbruik is tijdens een skivakantie veel hoger dan normaal, omdat je meer beweegt, maar ook vanwege de kou. Het lichaam moet harder werken om warm te blijven. Omdat je energieverbruik hoger is, is het belangrijk dat je ook voldoende eet. Ben niet bang om meer te eten, je verbruikt ook veel meer energie. Hoe meer je eet, hoe hoger je verbranding ook kan zijn. Eet je te weinig als je meer beweegt, schiet je lichaam op reserve en houdt het juist vet vast. Dus: eet! Wil jij niet aankomen tijdens de skivakantie? Lees hier alle tips.

Lees verder »
1 2 3 4 5


Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach.
Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te
helpen
in hun strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis
over voeding, afvallen en op gewicht blijven met je.
Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch
lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn
enthousiasme en raak geïnspireerd!