×

gratis verzending & volgende dag in huis

Alles over afvallen en op gewicht blijven. Volg mijn blog over food, mind & body en raak geïnspireerd!

Gezond afvallen tijdens Corona

Gezond eten en bewegen is nu nóg belangrijker. Het versterkt je immuunsysteem waardoor je beter weerbaar bent voor het binnendringen van een virus zoals Corona. Maar daarnaast zorgt het er ook voor dat je gewicht stabiel blijft en dat je niet aankomt. 

Wil jij graag je overgewicht aanpakken? Het is niet verstandig om nu op een streng dieet te gaan. Met Slinc. voed je lichaam met alle nodige voedingstoffen: bouwstoffen, brandstoffen en beschermstoffen. Alles wat het lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren.

Lees verder »
Overgewicht en corona

Er lijkt een sterk verband te zijn tussen overgewicht en corona. Gemiddeld heeft 80% van de patiënten die op de intensive care ligt te maken met overgewicht. Ook uit China en andere landen komen soortgelijke berichten binnen. Vrijwel alle patiënten die beademingsbehoeftigd worden, hebben overgewicht. Ze weten niet wat hier de reden van is, maar er zijn wel vermoedens.

Lees verder »
Zitten is het nieuwe roken

zitten is het nieuwe roken

We bewegen te weinig en zitten teveel stil. Ons lichaam is daar niet voor bedoeld en gaat verkeerde signalen afgeven. Onze trek wordt groter door stilzitten, we snacken meer en tegelijk verbranden we niks door al dat stilzitten, dus slaan we al die extra’s ook nog eens op als vet! We komen aan van het stilzitten en dat geeft overgewicht, met allerlei gezondheidsklachten van dien. Darmklachten, chronische hoofdpijn, huidproblemen als eczeem en puistjes, ontstekingen etc. En dat maakt zitten, het nieuwe roken.

Lees verder »
1 2 3 4 5


Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach.
Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te
helpen
in hun strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis
over voeding, afvallen en op gewicht blijven met je.
Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch
lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn
enthousiasme en raak geïnspireerd!