×

gratis verzending & volgende dag in huis

Alles over afvallen en op gewicht blijven. Volg mijn blog over food, mind & body en raak geïnspireerd!

Niet vullen, maar voeden

Ons eten moet vooral niet elke dag hetzelfde zijn. Elke dag aardappels, vlees, groente.. wie doet dat nog in deze tijd?  ‘Lekker eten en drinken’ is niet meer weg te denken als we bij elkaar gaan eten, een feestje hebben of een gezellig avondje samen zijn. We vullen ons lichaam met lekker, maar leeg eten. Maar we zijn helemaal vergeten waar eten voor bedoeld is: voeden!

Lees verder »
What about soup?

Soep, heerlijk tijdens de koude winterdagen. Maar vooral ook erg zout! En dan hoor ik jullie al denken: ‘maar daar zitten toch heel veel verse groente in?’ Geloof me dames: het zout in de soep doet meer fout dan dat de groente goed doen!

Lees verder »
Sporten en gezond eten om af te vallen, toch?

Gezond eten en sporten doen we hoofdzakelijk met het doel om af te vallen. Maar wat daarna? Kunnen we dan gewoon ophouden met sporten of ophouden met gezond eten? Nee, natuurlijk niet, het moet een levensstijl worden. Dat weten we allemaal wel rationeel, maar toch krijg ik een verbaasde blik als ik mijn trommeltje met groente open trek met de lunch: “Ben jij nou nog steeds aan de lijn Rachel?”

Lees verder »
2 3 4 5 6


Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach.
Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te
helpen
in hun strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis
over voeding, afvallen en op gewicht blijven met je.
Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch
lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn
enthousiasme en raak geïnspireerd!