×

gratis verzending & volgende dag in huis

Alles over afvallen en op gewicht blijven. Volg mijn blog over food, mind & body en raak geïnspireerd!

Alcohol is vloeibaar snoepen

Alcohol is een sociaal geaccepteerd gezelligheidsdrankje en daardoor is het heel normaal dat er gedronken wordt. We zien er totaal geen kwaad in. Gewoon gezellig een drankje doen. Het is lekker en gezellig, maar wat heel veel mensen helemaal niet weten, is dat alcohol officieel een drugs is! Het is dus letterlijk een gif, die je lichaam zo snel mogelijk je lijf uit wil hebben.

Lees verder »
Dieetmoe

dieetmoe

Herken je dat: je wil heel graag afvallen, maar het lukt maar niet. Elke ochtend pak je vol goede moed de draad weer op van je dieet, maar ergens einde van de dag bezwijk je alweer. Een graai in de snoepkast, een boterham met boter en lekker veel hagelslag of een wijntje in de avond. Of misschien lukt het je wel om doordeweeks je dieet vol te houden, maar zijn de weekenden een grote uitdaging met allerlei gezellige dingen. Etentjes, feestje, een dagje uit etc.

Lees verder »
Afvallen zonder dieet

Ik lees op de voorpagina van het blad Vriendin “ik ben 5kg afgevallen zonder dieet.” Wat is dat toch dat wij zo’n aversie tegen het woord ‘dieet’ hebben? Een aversie en ontkenning. Geloven wij nu echt dat afvallen zomaar ‘vanzelf’ gaat? Dat afvallen geen moeite kost en dat we gewoon door kunnen gaan met alles waar we juist die kilo’s van zijn aangekomen? 

Lees verder »
2 3 4 5 6


Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach.
Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te
helpen
in hun strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis
over voeding, afvallen en op gewicht blijven met je.
Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch
lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn
enthousiasme en raak geïnspireerd!