BETAAL MET IDEAL GRATIS VERZENDING

Alles over afvallen en op gewicht blijven. Volg mijn blog over food, mind & body en raak geïnspireerd!

Tips! die groente eten leuk maken

Het is goed om veel groente te eten. Groente bevat veel vezels die zorgen voor een goede stofwisseling en makkelijke stoelgang. De vezels uit groente (en uit fruit) zijn de meest interessante vezels voor je darmen. En ze zorgen voor meer verzadingsgevoel. Daarnaast is het kauwen op rauwkost goed voor de productie van enzymen in je mond, die voor een betere vertering zorgen. Groente eten draagt dus bij aan een betere stofwisseling en daarmee een hogere (vet)verbranding! Hoe meer groente je eet, hoe beter je afvalt.

Lees verder »
Alcohol is vloeibaar snoepen

Alcohol is een sociaal geaccepteerd gezelligheidsdrankje en daardoor is het heel normaal dat er gedronken wordt. We zien er totaal geen kwaad in. Gewoon gezellig een drankje doen. Het is lekker en gezellig, maar wat heel veel mensen helemaal niet weten, is dat alcohol officieel een drugs is! Het is dus letterlijk een gif, die je lichaam zo snel mogelijk je lijf uit wil hebben.

Lees verder »
Afvallen zonder dieet

Ik lees op de voorpagina van het blad Vriendin “ik ben 5kg afgevallen zonder dieet.” Wat is dat toch dat wij zo’n aversie tegen het woord ‘dieet’ hebben? Een aversie en ontkenning. Geloven wij nu echt dat afvallen zomaar ‘vanzelf’ gaat? Dat afvallen geen moeite kost en dat we gewoon door kunnen gaan met alles waar we juist die kilo’s van zijn aangekomen? 

Lees verder »
3 4 5 6 7


Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach.
Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te
helpen
in hun strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis
over voeding, afvallen en op gewicht blijven met je.
Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch
lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn
enthousiasme en raak geïnspireerd!