×

gratis verzending & volgende dag in huis

Gevulde paprika met feta salade

Traditioneel is feta gemaakt van schapen- of geitenmelk. Feta heeft een heerlijke zoutige smaak en is daarom perfect als smaakmaker. Maar het is zeker geen magere kaassoort, dus eet het altijd met mate. In dit Slinc. recept gebruik ik geen rijst, pasta of aardappelen. Omdat je geen koolhydraten eet, compenseer je op deze manier de calorieën en kan een feta prima een keer als afwisseling.

Lees verder »
Portobello met romige vulling

Portobello is een chique naam, maar het is gewoon een grote kastanjechampignon. Paddenstoelen worden vaak ingedeeld bij de groenten, maar ze zijn eigenlijk schimmels. Vies woord, maar oh wat is deze reuze champignon smaakvol. En door zijn grote hoed ideaal om te vullen. Portobello’s bevatten weinig calorieën (ze bestaan 90% uit water!), maar zijn rijk aan eiwitten, vezels en verschillende vitaminen en mineralen. Het eiwitgehalte van de portobello ligt tussen dat van groenten en vlees en bestrijkt dus het tussenliggende gebied. Uit testen blijkt dan ook dat als je dagelijks vlees vervangt door champignons dat je afvalt.

Lees verder »
Taco's

Ik heb een zwak voor Mexicaans eten, dus ik kon de taco niet achterwege laten. Heerlijk zo’n knapperige bite. Maar laat je niet verleiden door de lage calorieën van een taco (52 kcal), want een taco brengt je weinig voedingstoffen. Dus het is de kunst om een taco gezond en voedzaam te vullen. Met veel groente, kip en verse kruiden maak je een heerlijke Mexicaanse Slinc. taco.

Lees verder »
1 2 3 4

 

Bewaren

Bewaren