gratis verzending & volgende dag in huis

Gezond afslanken

Dat kan met Slinc! Je blijft normaal eten en valt als vrouw gemiddeld 1kg per week af. Je eet om de 2 tot 2,5 uur een kleine maaltijd.

Je ontbijt met 2 crackers met mager beleg en eet in de ochtend en in de middag een tussendoortje dat bestaat uit fruit en yoghurt of kwark. Tijdens de lunch eet je ook 2 crackers samen met groenten. Denk aan een lekkere salade of rauwkost als wortel, paprika, radijs, tomaat etc. Veel vrouwen eten vaak alleen komkommer en tomaat als groente, maar altijd dezelfde groente eten, vind je lichaam heel saai. Bekijk alle gezonde afslanktips om je groente zoveel mogelijk af te wisselen. Zo houd je het leuk en gevarieerd!

Als avondeten eet je rijst, pasta of aardappelen met groente en vlees of vis. Benieuwd naar wat je allemaal mag eten in de avond? Bekijk de Slinc. recepten. En in de avond mag je tot slot nog een toetje eten.

Gezond afslanken met Slinc. tips

Met Slinc. eet je voornamelijk meervoudige koolhydraten; dit zijn suikers die minder snel in je bloedsuikerspiegel worden opgenomen. De aanvulling van de plantaardige  voedingssupplementen Slinc. Shaper en Slinc. Fit ondersteunen een stabiele bloedsuikerspiegel. Doordat je bloedsuikerspiegel meer stabiel blijft, maakt je lichaam minder insuline aan. De hele clou van afvallen en op gewicht blijven is om er juist voor te zorgen dat je lichaam zo min mogelijk insuline aanmaakt.

Meervoudige koolhydraten, wat zijn dat?

Gezonde afslanktips voor meervoudige koolhydraten zijn: eet volkoren producten zoals volkoren crackers, volkoren pasta en zilvervliesrijst of basmatirijst, vlees en vis en wat veel mensen niet weten: groente! Er zitten ook meervoudige koolhydraten in groente. Er zijn zoveel gezond afslanken tips te vinden, maar de allerbelangrijkste regel die je moet inpassen in een voedingsprogramma om gezond af te slanken is: eet meer groente!

Groenten bevatten veel vezels die zorgen voor een goede stofwisseling en makkelijke stoelgang. De vezels uit groente zijn de meest interessante vezels voor je darmen. En ze zorgen voor meer verzadingsgevoel en tegelijk bevatten ze weinig calorieën. Daarnaast is het kauwen op rauwkost goed voor de productie van enzymen in je mond, die voor een betere vertering zorgen. Groente eten draagt dus bij aan een betere stofwisseling en daarmee een hogere (vet)verbranding! Hoe meer groente je eet, hoe beter je afvalt.

Starten met Slinc.

Wil jij graag afslanken? Als je start met Slinc. ontvang je een startpakket voor 4 weken. Je vindt alle informatie die je nodig hebt om te starten in het begeleidende boekje. Er zit ook een receptenboek bij Slinc. Slank & Vitaal waar het hele gezin uit kan mee eten. Bekijk hier de webshop.

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app