gratis verzending & volgende dag in huis

Normaal eten en toch afvallen

Wil jij graag gezond afvallen en ben je op zoek naar een duidelijk eetschema voor afvallen? Zoek dan niet langer! Slinc. helpt je met normaal eten en toch afvallen met behulp van een duidelijk opgezet eetschema. Geen moeilijke poespas, maar een duidelijk overzicht hoe je dag eruit ziet.

Met zes eetmomenten per dag eet je om de 2 tot 2,5 uur. In de avond eet je dus gewoon met het gezin of partner mee, wel zo makkelijk. Regelmatig en voedzaam eten zorgt voor een hoge vetverbranding. Je ziet dus snel resultaat op de weegschaal en dat werkt motiverend.

Slinc. biedt jou een totaal programma

 • Gratis! Gezonde recepten voor het hele gezin
 • Afvallen met normaal eten
 • Duidelijk eetschema
 • Ondersteuning van plantaardige supplementen
 • Heel veel afvaltips

Gezonde recepten afvallen hele gezin

Gezond afvallen met Slinc.

Dit dieet brengt alles samen wat je nodig hebt om succesvol af te vallen. Misschien ben je op zoek naar afvaltips of een eetschema? Slinc. biedt het je allemaal om eindelijk die kilo’s kwijt te raken! Het is een compleet programma. Je voelt je snel fit en lekker in je vel met Slinc. En je kunt starten met afvallen wanneer jij dat wilt. Je bestelt Slinc. online en je bent ready to go! In het begeleidend boekje staat alle informatie die je nodig hebt om te starten.

Hoe ga je van start met gezond afvallen?

Slinc. bestaat uit een overzichtelijk voedingsschema waarbij je normaal eet en toch afvalt: koolhydraten, eiwitten en vetten. Je eet dus gewoon producten uit de winkel, geen maaltijdvervangers. Je eet alles wat het lichaam nodig heeft. Het eetschema is duidelijk en makkelijk om vol te houden. Zodat jij gezond en makkelijk kan afvallen!

 

Slinc. heeft al meer dan 10.000 vrouwen geholpen met afvallen

Gezond afvallen ervaring

“Ik heb nog nooit zoveel gegeten en viel 14kg af”

40 kilo afvallen op een gezonde manier

“40 kilo, een waar afval record. Ik had het niet alleen gekund”

Ervaring met gezond afvallen met Slinc.

“Ik viel 21kg af met Slinc. nog voor mijn 50ste: het kan écht!”

Gezond afvallen doe je in 6 stappen:

 1. Ontbijt
 2. Gezonde snack in de ochtend
 3. Lunch
 4. Tussendoortje in de middag
 5. Gezond avondeten
 6. Toetje

Wat eet je dan op een dag?

Je eet vooral veel! De grootste fout die veel vrouwen maken, is dat ze veel te weinig eten. Je moet voedzaam echt voldoende eten om je lichaam in een hoge vetverbranding te krijgen. Je eet normale producten die je in de supermarkt kan kopen.

Het eetschema van Slinc. ziet er elke dag hetzelfde uit, maar je bepaalt zelf wat je eet. Er is een makkelijke en overzichtelijke voedingslijst waar je uit kiest. Om je een idee te geven van het gezond afvallen voedingsschema van Slinc. hieronder een slideshow van een Slinc. eetdag, van gezond ontbijt tot gezond avondeten waarbij je normaal kan eten en toch afvallen.

Eetschema!
Wat eet je dan met Slinc.?
van ochtend tot avond

 

Wat eet je met Slinc.? Een Slinc. eetdag

Ik wil afvallen maar het lukt niet!?

Heb jij ook al van alles geprobeerd om af te vallen? Of misschien lukt het je wel, maar kom je daarna de kilo’s weer snel aan?

De oorzaak is vaak: dagelijkse ondervoeding. Dan kan heel simpel gebeuren omdat je gewoon te weinig eet op een dag. Dat hoor ik heel vaak terugkomen in mijn begeleiding, dat vrouwen veel te weinig eten. Je lichaam krijgt daardoor dagelijks te weinig voedingsstoffen binnen, waardoor er tekorten ontstaan. In plaats van het gewenste effect om kilo’s af te vallen, blijf je vaak gelijk in gewicht. Het lichaam houdt namelijk bij een tekort de vetreserves juist vast. Het heet niet voor niets: vet ‘reserves’. Gevolg: je valt niet af en blijft gelijk in gewicht.

Afvallen en aankomen: het jojo-effect

Een dagelijkse ondervoeding kan dus ontstaan door te weinig te eten. Een tekort kan ook ontstaan door eenzijdig te eten zoals bijvoorbeeld bij een eiwitdieet. Een proteïnedieet met maaltijdvervangers, zoals Powerslim of het 1op1 dieet, klinkt heel aantrekkelijk: je valt snel af en je hebt geen honger. Maar wat je eigenlijk doet, is heel eenzijdig eten. Je eet voornamelijk alleen maar eiwitten. Je lichaam heeft ook koolhydraten en vetten nodig. Er ontstaat dus opnieuw een tekort. Die rekening presenteert zich vaak erna als je klaar bent met het dieet. Je valt wel af, maar de kilo’s komen er ook weer heel snel weer aan.

Afvallen met normaal eten

Gezond eten en makkelijk afvallen met Slinc.

Voor gezond en makkelijk afslanken én om jojo-effect te voorkomen, is het dus nodig dat je het lichaam blijft voeden met alle voedingsstoffen. Met Slinc. blijf je alles eten: koolhydraten, eiwitten én vetten. Alle voedingstoffen die je nodig hebt zodat het lichaam optimaal functioneert, dus ook je vetverbranding!

Als je gezond wilt afslanken, is het daarnaast belangrijk grote schommelingen in je bloedsuikerspiegel te vermijden. Geen hoge pieken en lage dalen. Dan maakt je lichaam minder insuline aan. Dit hormoon is verantwoordelijk voor de groei in vet: kilo’s aankomen. Met een stabiele bloedsuiker is er minder aanmaak van insuline, waardoor je ook beter afvalt én beter op gewicht blijft.

Een goede tip voor normaal eten en toch afvallen is dus dat je ervoor zorgt dat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Maar hoe doe je dat?

Doordat je met Slinc. voedzaam eet en regelmatig over de dag, blijft de bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Hierdoor heb je langer een verzadigingsgevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter. Daarnaast eet je tijdens Slinc. voornamelijk meervoudige koolhydraten; dit zijn suikers die minder snel in je bloedsuikerspiegel worden opgenomen.

Grafiek stabiele bloedsuikerspiegel met Slinc.

Meervoudige koolhydraten, wat zijn dat?

Gezonde afslanktips voor meervoudige koolhydraten zijn: eet volkoren producten zoals volkoren crackers, volkoren pasta en zilvervliesrijst of basmatirijst, vlees en vis en wat veel mensen niet weten: groente! Er zitten ook meervoudige koolhydraten in groente. Er zijn zoveel gezond afvallen tips te vinden, maar de allerbelangrijkste regel die je moet inpassen in een voedingsprogramma om gezond af te slanken is: eet meer groente!

Groenten bevatten veel vezels die zorgen voor een goede stofwisseling en makkelijke stoelgang. De vezels uit groente zijn de meest interessante vezels voor je darmen. En ze zorgen voor meer verzadigingsgevoel en tegelijk bevatten ze weinig calorieën. Daarnaast is het kauwen op rauwkost goed voor de productie van enzymen in je mond, die voor een betere vertering zorgen. Groente eten draagt dus bij aan een betere stofwisseling en daarmee een hogere (vet)verbranding! Hoe meer groente je eet, hoe beter je afvalt.

Gezond afvallen tips

Om dus gezond af te vallen, zijn de volgende afvaltips dus noodzakelijk om op te volgen:

 • Eet regelmatig over de dag; elke 2 tot 2,5 uur
 • Eet voedzame producten
 • Zorg voor een stabiele bloedsuikerspiegel
 • Eet voldoende groente

Dat zijn duidelijke afvaltips, maar hoe ziet dan een gezond afvallen eetschema eruit? Wat valt onder een voedzaam product en wat niet? Slinc. maakt het heel makkelijk voor je met een duidelijk voedingsschema en een productenlijst waar je uit kan kiezen wat je eet. Afvallen met Slinc. maakt het heel makkelijk voor je.

Gezonde recepten om mee af te vallen

Gezonde recepten afvallen

In de avond eet je gewoon met je gezin mee, er is genoeg keus uit alle gezonde Slinc. recepten. Ook is er nog ruimte voor een toetje.

Het avondeten is vaak de grootste maaltijd van de dag en bevat de meeste kcal. Met een kant-en-klaar maaltijd of afhaalmaaltijden zit je al snel rond de 1000 kcal. Dat is het dubbele van wat je eigenlijk mag hebben als je wilt afvallen.

Gezond avondeten is dus noodzakelijk voor goed resultaat in afvallen. Het uitgangspunt van alle Slinc. recepten is dat een recept voedzaam is én dat het aantal kcal max 650 is. Geloof me, alle gezonde recepten voor afvallen, zijn ook echt heel lekker! Benieuwd naar wat je allemaal mag eten in de avond? Bekijk de gezonde Slinc. recepten afvallen. Afvallen met normaal eten en dat nog eens lekker!

 

Afvallen met normaal eten

Slinc. betekent voor jou:

 • Je eet veel en ervaart geen honger
 • Gratis gezonde recepten voor het hele gezin
 • Ondersteuning van plantaardige supplementen
 • Gezond afvallen volgens duidelijk voedingsschema
 • Je voelt je snel fitter en lekker in je vel

Wil jij graag starten met Slinc.?

Wil jij graag afvallen? Start dan met de Slinc. startbox van 4 weken. Hier zit alles in wat je nodig hebt om te starten. Een begeleidend boekje waar je alle informatie in terugvindt over het volgen van Slinc. Hoe ziet je dag eruit in eten? Wat mag je allemaal eten? Er zit ook een heel handig receptenboek bij Slinc. Slank & Gezond waar het hele gezin uit kan mee eten.

Gezond afvallen recepten

Afslankcoach Rachel Hulshof

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app Gratis Slinc. app