gratis verzending & volgende dag in huis

Gezond afvallen met een eetschema

Je hebt zes eetmomenten per dag, dus je eet om de 2 tot 2,5 uur. Regelmatig en voedzaam eten verhoogt je stofwisseling en daarmee ook je (vet) verbranding.

Maar hoe ziet het eetschema voor gezond afvallen eruit? Tijdens Slinc. ontbijt met 2 crackers met mager beleg en eet in de ochtend. In de ochtend en in de middag eet je een tussendoortje dat bestaat uit fruit en zuivel. Bijvoorbeeld een appel en yoghurt of een sinaasappel met een glas melk of Optimel drink. Tijdens de lunch eet je weer 2 crackers met mager beleg maar daar eet je ook 200 gram groenten bij. Klinkt veel, maar snij wat komkommer, tomaat en wortel en dat is al voldoende. Als avondeten eet je gewoon rijst, pasta of aardappelen, vlees of vis en groente. Inspiratie nodig? Je mag tijdens het afvallen alle Slinc. recepten gebruiken.

Slinc. recepten

Je zult zien dat je eigenlijk alles mag eten! Zolang je de juiste verhoudingen en porties aanhoudt, mag je eigenlijk alles hebben. De Slinc. recepten hebben de juiste balans aan tussen ‘voedzaam’ en ‘ongezond’.  Zo kun je dus tóch producten gebruiken die wat vetter zijn of wat meer calorieën bevatten. Alle maaltijden zijn tussen de 550-650kcal. Bekijk de recepten.

Het eetschema voor gezond afvallen van Slinc. vind je uitgebreid terug in het begeleidende boekje. Hier staat niet alleen je eetschema, maar ook uit welke producten je allemaal mag kiezen. Dat staat per productgroep gespecificeerd. Dus er staat aangegeven welke crackers je mag, welke zuivel, fruit, groente, vlees, vis etc. Slinc. wordt aangevuld met voedingssupplementen die ervoor zorgen dat je puur vetmassa verbrandt, dat je geen honger hebt en dat je je lekker fit blijft voelen!

Eetschema bestellen

Dus wil jij gezond afvallen met een makkelijk eetschema? Start dan met het startpakket van Slinc. Hier zit alles in wat je nodig hebt om succesvol af te vallen. Het begeleidende boekje waar alle informatie in staat om te starten inclusief het eetschema en productenlijst, de voedingssupplementen en het receptenboek. Ter ondersteuning is er ook de gratis Slinc. app Alles om ervoor te zorgen dat jij het beste resultaat haalt. Bestel je startbox hier.

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app