gratis verzending & volgende dag in huis

Slinc. a way of life

Op gewicht blijven met Slinc.

Hoe blijf je op gewicht?

Slinc. is een afslankdieet én begeleidt je ook in op gewicht blijven. Want het houdt niet op als je je streefgewicht hebt bereikt. Je wil de kilo’s die je bent afgevallen natuurlijk ook niet meer aankomen. Heb je een ander dieet gevolgd dan Slinc.? Geen probleem! Ook dan kan Fase 2 Stabiliseren je ondersteunen met op gewicht blijven met normaal eten.

Hoe ziet een eetschema eruit als je niet meer hoeft af te vallen? Wat kan wel, wat kan niet? Slinc. maakt het makkelijk voor je.

op gewicht blijven met Slinc. Fase 2 Stabiliseren

Op gewicht blijven na afvallen

Afslanken vereist motivatie en discipline en het is niet altijd even makkelijk om dat continue goed vol te houden. Maar voor velen begint nu de echte uitdaging: op gewicht blijven. Betekent dat dat je nooit meer iets lekkers mag? Niet meer snoepen, geen gebak, geen friet, geen wijntje?

Nee, absoluut niet! Je hoeft nu niet meer af te vallen, dus je mag af en toe ook weer eens wat lekkers eten en niet alles hoeft meer mager te zijn. De mager en light producten vervang je door halfvolle en volle producten. Daarnaast mag je in het weekend weer kiezen voor lekkere dingen. Heel fijn, maar ook heel spannend en eng. Want je wilt de kilo’s die je bent afgevallen niet meer aankomen. 

Laat ik je allereerst meteen geruststellen: op gewicht blijven is eigenlijk heel makkelijk. Je moet alleen even weten hoe het moet. Er zijn 1001 verschillende diëten, maar wie heeft ons ooit geleerd hoe je het gewicht stabiel kunt houden? Slinc. Fase 2 geeft je de ondersteuning die je nodig hebt.

Slinc. Fase 2 Stabiliseren biedt jou:

 • Op gewicht blijven met normaal eten
 • Een duidelijk eetschema 
 • Voedingslijst met producten per eetmoment
 • Ondersteuning van plantaardige supplementen
 • Doorbreken van de vicieuze cirkel
 • Voorbeeld weekmenu met recepten
 • Instructieboek met alle nodige informatie op te starten
 • Makkelijk vanuit huis te volgen!

Ben jij op zoek naar ondersteuning om je gewicht stabiel te houden? Slinc. Fase 2 Stabiliseren helpt jou! En wel zo makkelijk, met de complete Fase 2 Box heb je alles in huis om direct te starten. Het programma volg je 3 maanden.

Recepten

Op gewicht blijven én lekker eten

Je hoeft nu niet meer af te vallen, dus je mag af en toe ook weer eens wat lekkers eten en niet alles hoeft meer mager te zijn. Maar Slinc. laat zien dat lekker en gezond heel goed samen kan. Bekijk de gratis slanke recepten.

1a-pompoen-pannenkoeken-met-rood-fruit-7

Pompoen pannenkoekjes met rood fruit

BEKIJK RECEPT >>>

Mexicaanse enchiladas - slank recept

Mexicaanse enchiladas

BEKIJK RECEPT >>>

Plantaardige supplementen

Slinc. bestaat uit een 3-Fasen programma om af te vallen én om gewicht te blijven. Zodra je je streefgewicht hebt behaald in Fase 1 bouw je het programma af naar Fase 2 Stabiliseren. Het voedingsprogramma is op basis van 5 tot 6 eetmomenten per dag met een aanvulling van plantaardige supplementen in de ochtend. Zo start je de dag met een stabiele bloedsuikerspiegel, dat een belangrijke voorwaarde is voor een stabiel gewicht.

De aanvulling van Slinc. Shaper en Slinc. Fit dragen bij aan het stabiliseren van je gewicht. De Slinc. Shaper is een hoog concentraat aminozuren (eiwitten). Eiwitten hebben de eigenschap dat het je hongergevoel onderdrukt. Met de Slinc. Fit krijg je een aanvulling van vitaminen en mineralen binnen.

 

Op gewicht blijven
Wat eet je dan op een dag?
Fase 2 Stabiliseren

Dagritme van 6 eetmomenten:

 1. Ontbijt met crackers
 2. Halfvolle yoghurt met fruit
 3. Lunch met brood en rauwkost
 4. Halfvolle kwark met fruit
 5. Gezonde avondmaaltijd
 6. Toetje

In het bijhorende instructie boekje van Fase 2 Stabiliseren vind je alle informatie terug over de 6 gouden regels, het basis eetprogramma, waar je op moet letten etc. Het gaat niet alleen over voeding, maar ook hoe je anders leert omgaan met eten. Fase 2 geeft inzicht in de nodige gedragsverandering, mentaliteit en denkwijze om je gewicht stabiel te houden op langere termijn.

Hoe lang?

Je volgt Fase 2 voor 3 maanden. Daarna vervolg je met Fase 3 Balans.

Ja! Ik wil op gewicht blijven

Ben jij op je streefgewicht en wil je graag meer ondersteuning in het op gewicht blijven? Slinc. Fase 2 Stabiliseren helpt jou om op gewicht te blijven. Heb je een ander dieet gevolgd dan Slinc.? Geen probleem! Ook dan kan Fase 2 Stabiliseren je ondersteunen met normaal eten en op gewicht blijven.