gratis verzending & volgende dag in huis

Recepten

In mijn gratis online recepten laat ik zien dat je eigenlijk alles mag eten!

Zolang je de juiste verhoudingen en porties aanhoudt, mag je eigenlijk alles hebben. Ik houd de juiste balans aan tussen ‘voedzaam’ en ‘ongezond’. Zo kun je dus tóch producten gebruiken die wat vetter zijn of wat meer calorieën bevatten. Alle maaltijden zijn tussen de 550-650kcal. Al mijn recepten mag je tijdens Slinc. Fase 1 Afslanken gebruiken.

Visgerechten & Rijstgerechten
NEW
R

Dit recept is heel simpel, maar het brengt 3 krachtige voedingsbronnen bij elkaar. Broccoli, basmati rijst en zalm. Groente is altijd gezond, maar broccoli kent zoveel gezondheidsvoordelen, dat ik adviseer om het elke week te eten. Je kunt broccoli warm eten (stomen, roerbakken), pureren tot soep, maar je kunt het ook rauw eten. Als kleine roosjes of nog kleiner door een salade heen. Ook kun je het door een shake blenden.

Zalm is rijk aan omega-3 verzuren die naast allerlei gezondheidseffecten ook zorgen voor bevordering van gewichtsverlies en het verminderen van buikvet. Daarnaast zitten er maar liefst 22-25 gram eiwit in per 100 gram. Eiwitten zorgen voor een vol gevoel en verhogen de stofwisseling.

Met de basmati rijst krijg je koolhydraten binnen, die voor je energie zorgen, maar zijn ook de voeding voor je hersenen: je bent scherp en gefocused. Met dit recept zet je een enorm voedzaam, uitgebalanceerd maaltijd op tafel.

Ontvang iedere maand de nieuwste recepten