gratis verzending & volgende dag in huis

Recepten

In mijn gratis online recepten laat ik zien dat je eigenlijk alles mag eten!

Zolang je de juiste verhoudingen en porties aanhoudt, mag je eigenlijk alles hebben. Ik houd de juiste balans aan tussen ‘voedzaam’ en ‘ongezond’. Zo kun je dus tóch producten gebruiken die wat vetter zijn of wat meer calorieën bevatten. Alle maaltijden zijn tussen de 550-650kcal. Al mijn recepten mag je tijdens Slinc. Fase 1 Afslanken gebruiken.

Vlees & Kipgerechten
NEW
R

Ik blijf nog even zitten op het terras in Griekeland. Kwam laatst de kipburger met tzatziki en Griekse salade al voorbij, maak ik nu met soortgelijke ingrediënten een variant hierop: de Griekse kipburger. Een salade van komkommer, tomaat en tzatziki mag uiteraard niet ontbreken. 

Met de typische ingrediënten feta en Kalamata olijven krijgt de kipburger die Griekse signatuur. De Kalamata olijf is een typische Griekse olijf en genoemd naar de stad Kalamata in het zuidelijke Peloponnesos. De olijven worden voornamelijk gebruikt als tafelolijf op een borrelplank of door een salade. De olijf heeft een karakteristieke zwarte of diep paarse kleur en kent een intense fruitige en zoutige smaak. Kalamata olijven zijn net als andere olijven rijk aan gezonde vetten, ijzer, calcium, Vitamine A en vezels. Maar deze smaakmaker is niet voor niets intens: in vergelijking tot de klassieke groene olijf bevat de Kalamata olijf dubbel zoveel vet en kcal.

Ontvang iedere maand de nieuwste recepten