×

gratis verzending & volgende dag in huis

In mijn recepten laat ik zien dat je eigenlijk alles mag eten! Zolang je de juiste verhoudingen en porties aanhoudt, mag je eigenlijk alles hebben.

Ik houd de juiste balans aan tussen ‘voedzaam’ en ‘ongezond’.  Zo kun je dus tóch producten gebruiken die wat vetter zijn of wat meer calorieën bevatten.

Alle maaltijden zijn tussen de 550-650kcal. Al mijn recepten mag je tijdens Slinc. Fase 1 Afslanken gebruiken.

Kies dagelijks uit mijn heerlijke slanke recepten.

volkoren spaghetti met spinazie en tartaar

Nieuw: Spaghetti met spinazie en tartaar

"Ken jij Popeye nog, die met een shot spinazie ineens heel sterk was? In een tekenfilm wordt alles uitvergroot, maar zo ver zit deze tekenfilm er niet eens naast. Want spinazie is met recht een powerbom. Het zit bomvol vitaminen C en K, voedingsstoffen, mineralen en vezels. Spinazie heeft maar weinig calorieën, maar de vezels zorgen ervoor dat je langer vol zit. Het groene blaadje bevat essentiële mineralen als calcium, magnesium en kalium en ja daar heb je Popeye weer: het mineraal ijzer. Spinazie kun je makkelijk éxtra door een gerecht heen gebruiken. Gewoon als toevoeging door je pasta, roerbakgerecht of als portie naast je rijst. En wist je dat je spinazie ook gewoon rauw kunt eten? Mix het met je sla of gebruik het gewoon als sla zelf. Ik gebruik spinazie ook in mijn powershot groentesap die ik maak met mijn slowjuicer (Slinc. Fase 3)." Bekijk recept >>>

Bewaren

Bewaren

Bewaren