gratis verzending & volgende dag in huis

Afval recepten

Lekker eten terwijl je afvalt

Afvallen gaat makkelijker wanneer je normaal kunt blijven eten, samen met je gezin of partner. Zolang je de juiste verhoudingen en porties aanhoudt, mag je eigenlijk alles hebben. Hier vind je meer dan 200 afval recepten voor een gezonde avondmaaltijd. Als je wilt, zet elke dag iets anders op tafel. Alle recepten zijn ongeveer tussen de 550-650kcal en mag je tijdens Slinc. Fase 1 Afslanken gebruiken.

Ja! Ik wil afvallen ➝

Afval recepten Afval gerechten

Vlees & Kipgerechten
NEW
R

Een stoofpotje rundvlees mag niet ontbreken bij als het buiten waait, regent en de bladeren vallen; een klassiek herfstrecept. Bij een stoofpotje draait alles om voorbereiding. Het vlees moet namelijk lang op staan, zodat je dat heerlijke malse draadjesvlees krijgt.

Wil je het ultieme resultaat? Zet dan het vlees al ’s ochtends op (of een dag eerder) en laat het de hele dag op laag vuur zachtjes pruttelen. Zorg wel dat het vlees onder water blijft staan, dus als het nodig is, gooi er dan nog een kopje water bij. Volg hiervoor de eerste 3 stappen, zo krijg je niet alleen mals vlees maar ook een heerlijke kruidige, gebonden saus.

Slinc. afval recepten

Huh…mag ik avocado? Walnoten? Feta kaas? Je komt ingrediënten tegen die je niet zou  verwachten in een afval recepten. De basis van alle Slinc. afval recepten is altijd voedzaam en producten als kokosmelk, gerookte zalm, cashewnoten worden slechts in mate of als smaakmaker gebruikt.

Gezonde avondmaaltijd

De afval recepten van Slinc. bevatten alle voedingstoffen die het lichaam nodig heeft: koolhydraten, eiwitten en vetten. En ze zijn zo lekker dat je bijna gaat twijfelen, maar deze afval recepten mag je inderdaad allemaal gebruiken tijdens een verantwoord dieet.

Vind je een recept heel lekker? Zorg dat je goed blijft afwisselen in gezonde avondmaaltijden. Hoe meer verschillende voedingstoffen je binnenkrijgt, hoe harder het lichaam werkt. Dat geeft een hoge (vet)verbranding, waardoor het resultaat in afvallen optimaal is.

Groente als basis

Een gezonde avondmaaltijd is voedzaam als het voorziet in bescherm-, brand- en voedingstoffen. Groente heeft hier altijd een groot aandeel in. Groente is laag in calorieën, maar brengt je veel vitaminen, mineralen en voedingsvezels.

Vezels zorgen voor een goed verzadigingsgevoel, je hebt dus minder snel honger. Ze zorgen voor een goede stoelgang en verkleinen je de kans op allerlei ziektes. And last but not least: je bloedsuikerspiegel blijft meer stabiel door het eten van vezels. Als je succesvol wilt afvallen, is het belangrijk dat je een stabiele bloedsuikerspiegel hebt.

Gezond eten

Wil jij niet afvallen, maar gewoon gezond eten? Ook dan zijn de Slinc. afval recepten prima om te gebruiken. Omdat ze voorzien in alles wat het lichaam nodig heeft, kun je deze recepten als gezonde avondmaaltijd gebruiken voor het hele gezin. Je krijgt alles binnen aan voedingstoffen én je zet een heerlijke maaltijd op tafel.

Kookboek met afval recepten

Ondanks dat je alle afval recepten ook online terug kunt vinden, zijn de Slinc. kookboeken maar wát handig in de keuken. Heel makkelijk als je liever niet vanaf een beeldscherm kookt. En niks geen onhandig dik receptenboek dat dichtvalt als je staat te koken. Gebundeld in een makkelijk A5 formaat met een wiro-binding blijft dit kookboek makkelijk open liggen.

De Slinc. kookboeken zijn in 3 delen verkrijgbaar voor slechts € 15,95 per stuk.

Ontvang iedere maand de nieuwste recepten