gratis verzending & volgende dag in huis

Vegetarisch gevulde courgette

Vegetarisch gevulde courgette

Geplaatst op 26 juni 2018 in categorie Vegetarische gerechten Gevulde gerechten

Ingrediënten voor 2 personen

  • 2 courgettes (middelgroot)
  • 2 tomaten
  • 125 gram champignons
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 tl basilicum (gedroogd)
  • 1/2 tl oregano (gedroogd)
  • snufje rode peper (gedroogd)
  • 2 el olijfolie
  • 4 el Parmezaanse kaas
  • verse basilicum

Zo maak je de vegetarische gevulde courgette

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de courgette in de lengte door en lepel de courgettes uit. Doe de pulp in een kom en bewaar deze.
  • Halveer de tomaten en haal de pitjes eruit (gooi dit weg). Snijd de ontpitte tomaten en champignons in kleine blokjes en doe deze bij de pulp van de courgettes.
  • Voeg de basilicum, geperste knoflook, oregano, rode peper, olijfolie en 2 el. Parmezaanse kaas toe en roer alles door elkaar.
  • Leg de halve courgettes in een ovenschaal en verdeel de mix over de 4 uitgeholde courgettes. Doe er aluminium folie overheen en laat het 30 minuten in de oven staan tot de courgette zacht is.
  • Garneer af met de overige Parmezaanse kaas en verse basilicum.

 

Afvallen hoef je niet alleen te doen

Doe het samen met Slinc. en Rachel Hulshof

“Ik begeleid al 15 jaar met veel enthousiasme vrouwen in afvallen met Slinc. Je raakt gemotiveerd omdat je snel afvalt, maar toch normaal eet. Reken af met frustraties en eetbuien en geniet van gezond en lekker eten.”

Help mij afvallen
Lees ook

Reageer op dit bericht