gratis verzending & volgende dag in huis

Gebakken spaghetti met spitskool

Geplaatst op 03 februari 2015 in categorie Pasta

Ingrediënten voor 2 personen

  • 350 gram spitskool (gesneden)
  • 100 gram volkoren spaghetti
  • 2 uien
  • 200 gram tartaar
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el kerriepoeder
  • 3 el olijfolie
  • zeezout en peper

 

Bereiding

Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking. Snijd ondertussen de uien klein. Verhit in een wokpan 1 el olijfolie en fruit hierin de geperste knoflook, de uien en de spitskool totdat het geheel glazig begint te worden. Rul ondertussen in een andere pan de tartaar gaar en voeg daar de kerriepoeder aan toe. Als de tartaar gaar is, voeg het dan toe aan het koolmengsel. Smoor het geheel op een laag vuurtje gaar.

Als de spaghetti klaar is, verhit dan in een bakpan 2 el olijfolie. Bak de spaghetti even aan in de bakpan. Doe er wat zeezout en peper overheen en roer dit erdoorheen. Bak nog even 2 minuten.

Verdeel 100 gram gekookte spaghetti over 2 borden en serveer daaroverheen het spitskoolmengsel.

Lees ook

Reageer op dit bericht