Gebakken spaghetti met spitskool

Ingrediënten voor 2 personen
- 350 gram spitskool (gesneden)
- 100 gram volkoren spaghetti
- 2 uien
- 200 gram tartaar
- 1 teentje knoflook
- 1 el kerriepoeder
- 3 el olijfolie
- zeezout en peper
Bereiding
Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking. Snijd ondertussen de uien klein. Verhit in een wokpan 1 el olijfolie en fruit hierin de geperste knoflook, de uien en de spitskool totdat het geheel glazig begint te worden. Rul ondertussen in een andere pan de tartaar gaar en voeg daar de kerriepoeder aan toe. Als de tartaar gaar is, voeg het dan toe aan het koolmengsel. Smoor het geheel op een laag vuurtje gaar.
Als de spaghetti klaar is, verhit dan in een bakpan 2 el olijfolie. Bak de spaghetti even aan in de bakpan. Doe er wat zeezout en peper overheen en roer dit erdoorheen. Bak nog even 2 minuten.
Verdeel 100 gram gekookte spaghetti over 2 borden en serveer daaroverheen het spitskoolmengsel.
Reageer op dit bericht