gratis verzending & volgende dag in huis

Macaroni met tomatensaus

Geplaatst op 13 mei 2014 in categorie Pasta

Ingrediënten, 2 personen

  • 200 gram rundertartaar
  • 1,5 ui
  • 1/2 pot sperziebonen
  • 1 paprika (geel)
  • 2 tomaten
  • 0,5 eetlepel Italiaanse kruiden
  • zout en peper
  • 100 gram volkorenmacaroni (ongekookt)
  • 0,5 pakje tomatensaus
  • Olijfolie

 

Bereiding

Doe 2 eetlepels olijfolie in de pan. Hak de uien fijn en laat de uien zachtjes fruiten in de pan. Als ze glazig zijn doe je de tartaar erbij en blijf roeren tot het gaar is. De fijngesneden paprika en tomaten erbij doen en kruiden naar smaak toevoegen. De groente smoren tot het beetgaar is. Tot slot de tomatensaus erbij en de sperziebonen en nog even verwarmen. De macaroni toevoegen in de pan of apart op een bord serveren.

Gebruik eventueel een beetje parmezaanse kaas als garnering.

Lees ook

Reageer op dit bericht