Macaroni roerbakschotel
Ingrediënten, 4 personen
- Volkoren macaroni
- 4 tomaten
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 schaaltjes runderreepjes (à ca. 250 g)
- Provençaalse kruiden
- 1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
- 1/2 zakje verse basilicum (à 15 g)
Benodigdheden
- wok
Bereiden
Volkoren macaroni koken volgens aanwijzingen op de verpakking. Intussen tomaten wassen en in partjes snijden. In wok olie verhitten. Runderreepjes met kruiden in gedeeltes ca. 2 minuten bakken, uit wok scheppen en warm houden. Roerbakmix in achtergebleven olie ca. 4 minuten roerbakken. Volkorenmacaroni en runderreepjes toevoegen en nog ca. 3 minuten meebakken. Tomaatp artjes toevoegen en even mee warmen. Op smaak brengen met zout en peper. Basilicum boven schotel fijn knippen. Lekker met een frisse groene salade!
Reageer op dit bericht