Maïs spiesjes voor op de BBQ

Voor 8 spiesjes:
- 2 maïskolven
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 ui
- 8 champignons
Voor de marinade:
- 4 el olijfolie
- 1 teen knoflook
- 3 takjes tijm
- 1 takje rozemarijn
- 2 takjes basilicum
- 2 takjes oregano
Zo maak je de maïs spiesjes
- Hak alle groente fijn en voeg ze toe aan de olie.
- Pers de knoflook uit. Kook de maïskolf in 8 min gaar.
- Laat de maïs afkoelen en snij deze in vieren. Maak de spiesjes en bestrijk de sticks met de kruidenolie.
Gemiddelde voedingswaarde
per portie
- 86 kcal
- 5,7 gram vet, waarvan verzadigd 0,8
- 1,5 gram eiwit
- 6 gram koolhydraten
- 1,9 gram vezels
Reageer op dit bericht