Mosterd spruitjes
500 gram spruitjes. Schil de spruitjes en snijd aan beide kanten de uiteinde eraf. Kook de spruitjes eerst in een pan met water tot ze wat zachter zijn. Giet ze af en spoel af met koud water. Dep ze wat droog met een theedoek. Maak een marinade van 2 eetlepels olijfolie, 2 theelepels mosterd, zout en peper. Doe de spruitjes in een kom en roer de marinade erdoorheen. Laat dit een halfuurtje intrekken.
Broccoli spies
Champignons, rode paprika, ui en broccoli roosjes. Kook de broccoli eerst even in water zodat het wat zachter wordt.


Regenboog spies
Cherry tomaten, rode paprika, oranje paprika, rode ui, gele courgette, gele paprika, groene courgette, groene paprika, rode ui, paarse aardappel. Maak een marinade van 3 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels balsamico azijn, 2 teentjes knoflook. Giet de marinade over de sticks of gebruik een kwastje. Bestrooi met wat zeezout en zwarte peper.
Kook de aardappeltjes eerst kort in water of verhit ze in de magnetron totdat ze wat zachter zijn.
Super easy sticks
Courgette, gele paprika, cherry tomaten, baby maïs, courgette.
Reageer op dit bericht