gratis verzending & volgende dag in huis

Kabeljauw met paprika

Geplaatst op 20 mei 2014 in categorie Visgerechten

Ingrediënten, 2 personen

  • 250 gram kabeljauwfilet
  • 100 gram ongekookte basmati of zilvervliesrijst
  • 2 rode paprika’s
  • 2 tomaten
  • 1 gesnipperde ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 blikje tomatenpuree
  • verse basilicum
  • olijfolie
  • zout en peper

 

Bereiding

Zet een pan met water op en kook de rijst zoals op de verpakking staat aangegeven. Snijd ondertussen de paprika’s en tomaten in blokjes. Pel de knoflook. Verhit wat olijfolie in de bakpan en bak kort de ui en geperste knoflook aan, doe er dan vervolgens de paprika en tomaat bij en bak deze zo’n 3 minuten aan. Doe de tomatenpuree erbij en zet op laag vuur. Verhit in een andere bakpan wat olie, kruid de kabeljauwfilet met peper en zout en bak deze aan in de bakpan. Bak de vis in 4 minuten gaar, halverwege omdraaien. Serveer de vis, met de groente en rijst en verse basilicum.

Ook lekker om hier nog sla bij te serveren of partjes komkommer.

Lees ook

Reageer op dit bericht