gratis verzending & volgende dag in huis

Roergebakken biefstuk

Geplaatst op 15 oktober 2013 in categorie Vlees & Kipgerechten

Ingrediënten, 2 personen

  • 0,5 citroen
  • 200 gram biefstuk
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1,5 eetlepel   oestersaus
  • 200 gram zilvervliesrijst
  • 1 rode parika
  • 100 gram bleekselderij
  • 2 lente uitjes
  • 150 gram boontjes

Bereiding

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de groenten. Snijd de paprika in vieren ( haal de zaadlijsten eruit) en snijd ze in grove stukken. Snijd de bleekselderij in dunne plakjes en maak de boontjes schoon. Snijd de lente uitjes in ringetjes. Pers de halve citroen uit. Snijd de biefstuk in reepjes. Verwarm een wok of braadpan op het vuur. Voeg als de pan goed heet is de olie en de biefstukreepjes toe. Bak ze kort bruin. Voeg vervolgens de boontjes, paprika en bleekselderij toe en roerbak 3 minuten. Doe het citroensap en de oestersaus erbij en roer alles goed door. Serveer met de zilvervliesrijst en garneer met de lente-uitjes.

Lees ook

Reageer op dit bericht