gratis verzending & volgende dag in huis

Spaghetti met roomandijvie en varkenshaas

Geplaatst op 16 juni 2015 in categorie Pasta & Pizza Vlees & Kipgerechten

Ingrediënten, 4 personen

• 200 gram volkoren spaghetti  
• 400 gram varkenshaasje  
• 400 gram gesneden andijvie 
• 125 gram crème fraîche light 
• 2 el pijnboompitten  
• 4 el olijfolie 
• zout en peper   

 

Bereiding

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Bestrooi het varkenshaasje met zout en peper en bak het vlees in 10-12 min. bruin en rosé van binnen.

Verhit in een wokpan de resterende 2 el olijfolie en bak de andijvie zacht. Voeg de crème fraîche toe en verwarm deze kort. Giet de spaghetti af en doe deze erbij. Breng op smaak met zout en peper.

Verdeel de spaghetti met roomandijvie over 4 borden. Bestrooi deze met de pijnboompitten en serveer met het varkenshaasje.

Er zitten een aantal ingrediënten in die je niet kent uit je lijstje. Het totaal kcal van dit recept blijft binnen de normen van Fase 1 van Slinc. Je kunt dit recept (580kcal) dus ook tijdens Fase 1 van Slinc gebruiken.

Lees ook

Reageer op dit bericht