×

gratis verzending & volgende dag in huis

Spelt salade met zoete aardappel

De zoete aardappel. De benaming is heel misleidend, want de zoete aardappel is eigenlijk helemaal geen aardappel, maar een wortel van een plant. En die verwarring is jammer, want de zoete aardappel is een slankere en gezondere keuze dan een aardappel, zeker als je wilt afvallen. De zoete aardappel bevat complexe koolhydraten die geleidelijk worden afgegeven in ons lichaam waardoor er weinig bloedsuikerspiegel schommelingen plaatvinden.

Lees verder »
Spruitjes salade met gepocheerde ei

Combineer lekker met gezond! Deze spruitjes salade met gepocheerde ei is een bron van vezels en eiwitten en daarmee ontzettend voedzaam! En tegelijk toch een heerlijk bacon bite van gebakken spek. Met dit recept laat ik zien dat je prima lekker kunt combineren met gezond en tóch een slank recept op tafel zet. Dit recept kun je ook prima koud eten, dus ideeal om mee te nemen!

Lees verder »
Gamba's & avocado salade

gamba en avocado salade

Bij warm weer is er niets zo lekker als een salade! Met salades kun je eindeloos variëren. Ik gebruik wat ingrediënten die niet in je voedingslijst staan van Slinc. maar omdat in dit recept geen rijst, pasta of aardappelen is toegevoegd, is dat geen probleem. Lekker ter variatie en heerlijk genieten op een zomerse dag!

Lees verder »
1 2 3 4 5