gratis verzending & volgende dag in huis

Slinc. ondersteuning

App & My way of Life

Slinc. app ter ondersteuning

De Slinc. app is je digitale ondersteuning tijdens het afvallen. Je kunt je gewicht bijhouden, je eetmomenten afvinken en met een 2 liter kannetje bijhouden hoeveel water je drinkt. Met de herinneringsmelding heb je geen excuus meer om je supplementen te vergeten.

Ook vind je alle belangrijke informatie makkelijk terug. Sta je in de supermarkt, dan heb je je boodschappenlijstje via de app meteen bij de hand. Lukt het even niet of valt je resultaat tegen? Druk dan op de ‘help button’ en de checklist helpt je weer snel op de rit. De App is ontzettend gebruiksvriendelijk. Geen moeilijke poespas, maar in één overzicht heel duidelijk. Alles om bij te dragen aan een zo goed mogelijk resultaat voor jou.

De App is gratis. Je kunt de app downloaden voor de iPhone in de App Store, en voor Android in Google Play. Je kan de app vinden onder de naam Slinc.

Slinc. app met boodschappenlijstje

 

My Way of Life

Naast de gratis Slinc. app is er tevens ondersteuning in je mentale proces met het dagboek My way of Life, je eigen persoonlijke, interactieve leerboek.

Dit boek is jouw houvast tijdens het hele Fase 1-2-3 programma. Je kunt er voor- en na foto’s in plakken, een eetdagboek in bijhouden etc. Je krijgt meer inzicht in je (eet)gedrag en valkuilen. Daarnaast staan er ook een hoop tips en handige weetjes in. Ook om straks op gewicht te blijven.

Volg je Slinc. onder begeleiding van een Slinc. coach? Er is ruimte voor je coach voor aantekeningen, adviezen, correcties in je programma, maar soms ook gewoon een verdiende pluim. Een boek waar je ook regelmatig in terug kunt kijken, tijdens het programma, maar ook nog daarna.

Afvallen met Slinc.

Afslankcoach Rachel Hulshof

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app Gratis Slinc. app