gratis verzending & volgende dag in huis

Fase 1 Afslanken

Wat eet je?
Je hebt tijdens Fase 1 zes eetmomenten per dag, dus je eet om de 2 tot 2,5 uur. Als ontbijt en lunch eet je crackers, waarbij je in de middag onbeperkt groente mag eten. Als tussendoortje (in de ochtend en middag) eet je een stuk fruit samen met zuivel. Dat kan een sinaasappel met een glas melk zijn, maar ook yoghurt met een appel. In de avond eet je rijst, pasta of aardappelen (of peulvruchten), vlees of vis en groente. Als toetje mag je nog een bakje zuivel. Heel normaal eten dus.

Bloedsuikerspiegel
Je eet tijdens Fase 1 geen zoet beleg, geen zoete tussendoortjes als peperkoek of eierkoek. Zo voorkom je grote schommelingen in je bloedsuikerspiegel. Door regelmatig over de dag voedzaam te eten blijft je bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Dit betekent dus minder schommelingen in je bloedsuikerspiegel. Hierdoor heb je langer een verzadingsgevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter.

Begeleidend boekje
Je eet dus gewoon normaal eten. Producten die je in je eigen supermarkt kunt halen. Maar welke cracker en welk beleg? Wat mag je allemaal hebben en hoeveel? Je vindt alle informatie die je nodig hebt om te starten in het begeleidende boekje. Hoe de verdeling is van de eetmomenten over de dag, wat je wel en niet mag eten/drinken, in welke porties (dat is voor vrouw en man uiteraard verschillend), wanneer en hoe vaak je de voedingssupplementen moet innemen, veelgestelde vragen, tips etc.

Supplementen
Je zit tijdens Fase 1 Afslanken op een totaal van ongeveer 1000 tot 1200 calorieën per dag als vrouw, als man op 1200 tot 1400 calorieën. Om ervoor te zorgen dat de verbranding uit je vetten komt en dat je geen spiermassa verliest, is er een aanvulling van de Slinc. Shaper: dit is een hoog concentraat aminozuren, dat zijn de bouwstenen van eiwitten. Afvallen met een aanvulling van aminozuren zorgt ervoor dat spiermassa behouden blijft. Eiwitten zorgen er tevens voor dat je een langer verzadigingsgevoel hebt. Met de Slinc. Fit krijg je een aanvulling van vitaminen en mineralen binnen.

Begeleiding
Je kunt Slinc. onder persoonlijke begeleiding volgen van jouw Slinc. coach. Zij weegt je wekelijks in gewicht en kijkt naar je vet- en spiermassa. Maar je Slinc. coach is vooral ook een stok achter de deur. Je coach kan je wekelijks tips geven en weer motiveren als het even tegenzit.

Sport je veel, heb je een zittend beroep, werk je in wisselende diensten of heb je allergieën of intoleranties? Het programma is voor iedereen hetzelfde maar elk mens is anders. Je coach kan het programma voor jou bijsturen waar nodig. Vind een Slinc. coach bij jou in de buurt.

De Slinc. app is je digitale ondersteuning tijdens het afvallen. Sta je in de spermarkt? Met de app heb je direct je boodschappenlijstje bij de hand. Je kunt er je gewicht in bijhouden, je eetmomenten afvinken en met de herinneringsmelding heb je geen excuus meer om je supplementen te vergeten. Het persoonlijke, interactieve leerboek May way of Life is daarnaast je papieren houvast tijdens de hele Fase 1-2-3.

Hoe lang?
Je volgt Fase 1 Afslanken tot je op je streefgewicht zit. Je start hiervoor met de startbox van 4 weken. Wil je nog meer afvallen? Dan kun je ook voor een pakket van 8, 12, 16 of 20 weken kiezen. Je vindt ze in de webshop.

Afslankcoach Rachel Hulshof

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app