gratis verzending & volgende dag in huis

Slinc. a way of life

Slinc. Fase 3 Balans

Je eindigt met Slinc. in Fase 3 met het eten van voedzame producten die zo min mogelijk bewerkt zijn, bijvoorbeeld: 48+ kaas, volkoren brood, roomboter, noten, avocado, vette vissoorten etc. Je mag in deze fase alles eten en toch blijf je op gewicht. Klinkt ongelooflijk? Unbelievable but so true. Maar Slinc. Fase 3 leert je hoe je een goede balans kunt vinden in voeding en tóch kunt genieten van lekkere dingen.

Slinc. Fase 3 Balans

Wat eet je?

Fase 3 Balans is de laatste stap die je moet zetten, vooral in het mentale proces om je gewicht te behouden. Hoe komt het dat je afvalt en dan toch weer aankomt? Waar ga je toch elke keer de mist in? Je zet een laatste stap in gedragsverandering, een andere mentaliteit en denkwijze. Het belangrijkste leerpunt in deze stap is weer durven eten: voldoende eten, maar ook de producten eten waar je al die jaren ‘nee’ tegen gezegd hebt ‘omdat je ze niet mag’.

Fase 3 eindigt met het ‘balans eetprogramma’ dat bestaat uit 2000 calorieën per dag als vrouw, 2500 calorieën per dag als man. Je eet nu weer halfvolle en misschien zelfs soms wel volvette producten. In deze fase mag je alles eten en toch blijft je op gewicht. Dit klinkt je nu nog onwerkelijk in de oren, maar het zal uiteindelijk de oplossing zijn voor je eeuwige gevecht tegen de kilo’s!

Slinc. Balance

Om je lichamelijk te ondersteunen om goed in balans te blijven en daarmee op gewicht te blijven, is er in Fase 3 de aanvulling van de Slinc. Balance een ondersteuning van groene thee Matcha. Deze anti oxidant geeft een boost aan je stofwisseling en vetverbranding. Tevens vermindert het de eetlust en ondersteunt het daarmee gewichtsbehoud.

In het bijhorende begeleidend boekje van Fase 3 Balans staat alle informatie die je nodig hebt. Een de laatste stap in voeding, maar vooral ook mentaal. Denk aan valkuilen als stress, verdriet, verveling en gemakzucht. Maar ook ‘gevaren’ als vakanties en/of feestdagen komen aan bod.

Hoe lang?

Je volgt Fase 3 Balans 7 weken. Je kunt daarna de Slinc. Balance uiteraard blijven gebruiken ter ondersteuning.