gratis verzending & volgende dag in huis

Slinc. kookboek

Slank & Gezond

Kookboek in 3 delen

Het Slinc. kookboek Slank & Gezond heeft per deel 14 heerlijke recepten die helemaal Slinc. proof zijn. Geen onhandig dik kookboek dat elke keer dichtvalt als je een recept aan het maken bent. Maar gebundeld in een makkelijk A5 formaat met een wiro-binding, dus heel handig in gebruik in de keuken.

Slinc. kookboeken Slank & Vitaal deel 1, 2 en 3

 

In de receptenboeken laat ik je zien dat je eigenlijk alles mag eten. Met de juiste verhoudingen en kleine porties, mag je eigenlijk alles hebben. Met een juiste balans tussen ‘voedzaam’ en ‘vollere producten’. Zo kun je dus tóch producten gebruiken die wat vetter zijn of wat meer calorieën bevatten. Dat houdt Slinc. leuk en lekker.

Alle maaltijden zijn tussen de 550-650kcal én voedzaam tegelijk. Je kunt alle recepten in het kookboek gebruiken tijdens Slinc. Fase 1 Afslanken.

Wil jij niet afvallen, maar wel gezonder gaan eten met je gezin? Ook dan kun je de Slinc. recepten aanhouden. Je krijgt alles binnen wat je nodig hebt.

Het kookboek is €14,95 (geen verzendkosten).

Bestel Kookboek

 

Afslankcoach Rachel Hulshof

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app Gratis Slinc. app