×

gratis verzending & volgende dag in huis

Slinc. a way of life

Voedingssupplementen

Slinc. Shaper & Slinc. Fit

Om verantwoord af te vallen, is er tijdens Slinc. een aanvulling van de voedingssupplementen Slinc. Shaper en Slinc. Fit.

De Slinc. Shaper is een hoog concentraat aminozuren; dit zijn de bouwstenen van eiwitten en zorgt voor een langer verzadigingsgevoel. Door de aanvulling van de Slinc. Shaper verlies je geen spiermassa waardoor het lichaam de verbranding uit je vetten haalt. Het is belangrijk om je spiermassa intact te houden om jojo-effect te voorkomen. 

Met de Slinc. Fit krijg je alle nodige vitaminen en mineralen binnen. Een aanvulling van vitaminen en mineralen zorgt ervoor dat je gedurende de dag voldoende energie hebt. Het mineraal Chroom in de Slinc. Fit draagt tevens bij aan een stabielere bloedsuikerspiegel, waardoor zin in zoetigheid vermindert.

Met Slinc. komt je lichaam in een hoog verbrandingsproces en dat is enorm hard werken. Bij elk proces in je lichaam worden je reserves vitaminen en mineralen aangesproken. Als die uitgeput raken, voel jij je niet alleen futloos, maar stopt je lichaam ook met vet verbranden. Je valt nog maar een paar ons per week af of je gewicht blijft zelfs stil staan. Om er dus voor te zorgen dat je lichaam continue op hoog niveau kan blijven verbranden tijdens Slinc. neem je 3x per dag de Slinc. Fit in. 

Het consequent innemen van de Slinc. Shaper en Slinc. Fit draagt bij aan een zo'n hoog mogelijk resultaat in afvallen.

Slinc. Balance

Tijdens Fase 3 is de Slinc. Balance een ondersteuning van groene thee Matcha om beter op gewicht te blijven. Deze anti oxidant is echt een power bundeling van gezondheidsvoordelen in één goedje. Een superfood die een boost geeft aan je stofwisseling en vetverbranding. Het vermindert de eetlust en ondersteunt daarmee gewichtsbehoud.

 Alle supplementen zijn op plantaardige basis en kun je daarom zolang gebruiken als je wilt (ingrediënten).