×

gratis verzending & volgende dag in huis

Slinc. a way of life

Voedingssupplementen

Tijdens Fase 1 Afslanken en Fase 2 Stabiliseren is er een aanvulling van de voedingssupplementen Slinc. Shaper en Slinc. Fit. De Slinc. Shaper is een hoog concentraat aminozuren; dit zijn de bouwstenen van eiwitten. Afvallen met een aanvulling van aminozuren zorgt ervoor dat je vet verliest en geen spiermassa. Eiwitten zorgen er tevens voor dat je een langer verzadigingsgevoel hebt. Met de Slinc. Fit krijg je alle nodige vitaminen en mineralen binnen.

Het is belangrijk om je spiermassa intact te houden om jojo-effect te voorkomen. Je verliest geen spiermassa waardoor het lichaam de verbranding uit je vetten haalt.

Een aanvulling van vitaminen en mineralen zorgt ervoor dat je gedurende de dag voldoende energie hebt. Tevens draagt het mineraal Chroom bij aan een stabielere bloedsuikerspiegel, waardoor zin in zoetigheid vermindert. Tijdens Fase 3 is de Slinc. Balance een ondersteuning van essentiële anti-oxidanten en mineralen om beter op gewicht te blijven. De twee hoofdingrediënten zijn Acai bessen en Groene thee. Acai bessen zijn een bron van anti-oxidanten die het lichaam beschermen tegen vrije radicalen. Groene thee bevordert de stofwisseling waardoor je meer verbrandt. Tevens vermindert het de eetlust en ondersteunt het daarmee gewichtsbehoud.

Alle supplementen zijn op plantaardige basis en kun je daarom zolang gebruiken als je wilt (ingrediënten).