gratis verzending & volgende dag in huis


Snel afvallen met normaal eten

Wil jij graag snel afvallen, maar geen streng dieet volgen? Slinc. helpt jou met afslanken met normaal eten. Ideaal dus in een gezin, omdat je in de avond gewoon mee kunt eten. Ook overdag eet je heel uitgebalanceerd om de 2 tot 2,5 uur.

Met Slinc. blijf je voldoende eten, dus zeker geen dieet waarbij je jezelf moet uithongeren om af te vallen. Sterker nog, als afslankcoach hoor ik vaak vrouwen juist zeggen: ‘Wat mag (moet!) ik veel eten!’ Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach en begeleid al 15 jaar succesvol vrouwen in afvallen en op gewicht blijven met afvallen dieet Slinc.

Snel afvallen
Afslankcoach Rachel Hulshof van Slinc.

Maar wat eet je dan?

Het eetschema van Slinc. ziet er elke dag hetzelfde uit, maar je bepaalt zelf wat je eet. Er is een makkelijke en overzichtelijke voedingslijst waar je uit kiest. Zo maakt Slinc. het heel makkelijk voor je. Een persoonlijk dieet voor snel afvallen, dat helemaal bij jou past.

Ben je allergisch voor appels? Lust je geen paprika? Of ben je vegetarisch? Iedereen kan Slinc. volgen. Er is genoeg keuze tussen alle voedzame producten. Het dieet van Slinc. bestaat uit 6 eetmomenten op een dag, van een gezond ontbijt tot gezond avondeten.

Snel afvallen met 6 eetmomenten

 1. Ontbijt
 2. Tussendoortje in de ochtend
 3. Lunch
 4. Tussendoortje in de middag
 5. Avondeten
 6. Toetje
Eetschema
Wat eet je dan met Slinc.?
6 eetmomenten

Gratis gezonde recepten

Ook voor het avondeten heeft Slinc. een uitgebreide keuze. Met de gratis gezonde recepten kun je elke dag iets anders op tafel zetten. Elke week komt er een nieuw recept online. Vind je het makkelijker om te koken vanuit een kookboek? Er zijn 3 delen van Slinc. kookboek Slank & Gezond. Slanke en gezonde recepten geschikt voor het hele gezin. Wel zo makkelijk als je bezig bent met een dieet, dat je gewoon kunt mee eten met je partner of gezin.

Slinc. biedt jou:

 • Gratis slanke recepten
 • Geschikt voor het hele gezin!
 • Elke week een nieuw recept online
 • Lekker en makkelijk eten
 • Normaal eten én toch snel afvallen

Snel afvallen was nog nooit zo lekker en makkelijk!

Hoe val je snel af ?

Slinc. zorgt voor een stabiele bloedsuikerspiegel en dat is een voorwaarde voor snel afvallen. Bij een stabiele bloedsuiker maakt het lichaam minder insuline aan. Dit hormoon zorgt ervoor dat vetcellen juist groeien.

Bij een stabiele bloedsuiker ervaar je tevens minder honger, minder trek en tegelijk ben je energiek en fit. Je kunt hierdoor een dieet ook veel beter (lang) volhouden. Je voelt je dus niet alleen heel goed, je valt de kilo’s af die je graag kwijt wilt. Ook als het om veel kilo’s gaat!

Stabiele bloedsuikerspiegel

Slinc. zorgt ervoor dat de schommelingen van je bloedsuikerspiegel zo veel mogelijk beperkt blijven. Doordat je over de dag regelmatig eet, maar ook omdat je voornamelijk producten eet die uit meervoudige koolhydraten bestaan. Zoals vlees en vis, groenten, volkoren pasta, zilvervliesrijst en zuivel. Dit zijn koolhydraten die langzaam door het lichaam worden opgenomen, waardoor er minder schommeling ontstaat van de bloedsuikerspiegel.

Hoe kan je snel afvallen

Maar niet alleen een stabiele bloedsuikerspiegel zorgt ervoor dat je afvalt. Er zijn nog meer tips voor snel afvallen die je op moet volgen om goed resultaat te halen. Zo lees je ook bij elk dieet: drink voldoende water.

Water drinken voor snel afvallen

Maar waarom is dat water drinken nou eigenlijk zo belangrijk tijdens afvallen? Water voert je afvalstoffen af. Als je met een afvallen dieet bezig bent, komen er nieuwe afvalstoffen vrij uit de vetcellen die verbrand worden. Als er teveel afvalstoffen in het lichaam komen, word je ziek. Het lichaam beschermt zichzelf daartegen en stopt dus met vetverbranden. Als je vrijgekomen afvalstoffen uit de vetverbranding dus niet goed afvoert met water drinken, stopt het lichaam met vetverbranding. Je valt dan minder goed af.

Kortom, water drinken zorgt er dus voor dat het lichaam in staat blijft om te kúnnen vetverbranden.

Hoe kan je snel afvallen?

Slinc. biedt snel afvallen met normaal eten. Waar wacht je nog op? Start vandaag!

 • Startbox voor 4 weken
 • Duidelijk eetschema en voedingslijst
 • Makkelijk vanuit huis te volgen!
 • Gratis gezonde recepten voor het hele gezin
 • Instructieboekje met alle informatie om te starten
 • Ondersteuning van plantaardige voedingssupplementen

Snel buikvet verliezen met Slinc.

Je blijft met Slinc. normaal eten, maar het totaal aantal calorieën per dag ligt voor een vrouw rond de 1200 kcal. De ondersteuning van de plantaardige voedingssupplementen zorgen voor de nodige aanvulling. De Slinc. Shaper is een hoog concentraat aminozuren (eiwitten). Eiwitten hebben de eigenschap dat het je hongergevoel onderdrukt. Met de Slinc. Fit krijg je een aanvulling van vitaminen en mineralen binnen.

Ben jij klaar om van start te gaan? Je kunt Slinc. ook online bestellen en zelf volgen. Je ontvangt een Startbox voor 4 weken, waar je alle informatie bij ontvangt die je nodig hebt om te starten. In het begeleidende boekje vind je terug hoe je ritme op de dag eruit ziet, wat je allemaal mag eten, hoeveel etc. Er zit ook een heel handig receptenboek bij Slinc. Slank & Gezond waar het hele gezin uit kan mee eten.

Hoe val je snel af