gratis verzending & volgende dag in huis


Afvallen supplementen

Rachel Hulshof Slinc. Afslankcoach Rachel Hulshof

Supplementen kunnen je zeker ondersteunen als je wilt afvallen, zeker als ze ervoor zorgen dat je minder honger hebt. Een hongergevoel is de grootste vijand als je kilo’s kwijt wilt. Je kunt verleidingen dan gewoon moeilijker weerstaan. Herken je dat? Dat je je had voorgenomen om gezond te eten, maar dan toch bezwijkt voor het mee eten van frietjes?

Een supplement dat je hongergevoel onderdrukt, kan je dus zeker helpen bij afvallen. Je kunt verleidingen beter weerstaan en je houdt een dieet beter en makkelijker vol. Maar bestaat er eigenlijk wel zo’n supplement voor afvallen? Jazeker!

Aminozuren afvallen

Het supplement aminozuren ondersteunt je met afvallen en is volledig plantaardig. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten, die van nature de eigenschap hebben dat het hongergevoel onderdrukt. Als je een dieet dus aanvult met een supplement aminozuren, ervaar je geen honger tijdens het afvallen.

Naast dat dit supplement ervoor zorgt dat je geen honger ervaart tijdens afvallen, zorgt het er ook nog eens voor dat je verantwoord afvalt. Als je een jojo-effect wil voorkomen (afvallen en dan weer dubbel en dwars aankomen) is afvallen zonder spierverlies belangrijk.

Door aminozuren als aanvulling op je dieet te gebruiken, blijft je spiermassa intact. Het lichaam moet die verbranding dan ergens anders vandaan halen en dat doet het lichaam dan uit de vetten. Je verbrandt dus alleen vetmassa. Precies wat je wilt, afvallen in vetten.

Het supplement Slinc. Shaper is een hoog concentraat aminozuren waar ik als afslankcoach al meer dan 15 jaar ervaring mee heb. Ik kan dit supplement zeker aanraden voor afvallen zonder hongergevoel.

Afslanksupplementen

Maar het woord ‘supplement’ zegt het al: het is een aanvulling. Het ondersteunt je in afvallen, maar in de eerste plaats is het belangrijk dat je een gezond voedingsprogramma volgt. Het dieet programma afvallen met Slinc. biedt de perfecte combinatie: gezond eten met de ondersteuning van natuurlijke supplementen voor afvallen.

Het supplement Slinc. Shaper ondersteunt jou in afvallen met aminozuren.

Afslanksupplementen

Slinc. Shaper

 • Aminozuren voor afvallen
 • Geen hongergevoel
 • Plantaardige supplementen
 • Behoud van spiermassa
 • Geen jojo-effect

Supplementen afvallen – Slinc. Shaper en Fit

Naast aminozuren als supplement is er nog een supplement dat je helpt bij afvallen: vitaminen en mineralen. Dit supplement wordt vaak ten onrechte onderschat! Want een juiste aanvulling draagt zeker positief bij in het resultaat op de weegschaal.

Ken je dat? Dat je een bepaald gewicht bereikt en dan niet meer afvalt? Wellicht herken jij je ook in de volgende uitspraken:

 • Ik blijf altijd hangen op dit gewicht
 • Dit gewicht past bij mij
 • Afvallen lukt niet meer
 • Ik kom nooit onder dit gewicht

Dat moment dat je bezig bent met een dieet en dan een tijd blijft ‘hangen’ op hetzelfde gewicht; het gevreesde ‘plateau’. Dit wordt vaak veroorzaakt door een tekort aan vitaminen en mineralen.

Afvallen supplementen

Supplementen om af te vallen

Naast aminozuren als supplement voor afvallen, wordt een aanvulling van vitaminen en mineralen vaak onderschat tijdens een dieet. Terwijl je op deze manier kunt voorkomen dat je op een plateau komt.

Bij elk proces in het lichaam worden vitaminen en mineralen aangesproken. Als die uitgeput raken, voel jij je niet alleen futloos, maar stopt het lichaam ook met vet verbranden. Je valt nog maar een paar ons per week af of je gewicht blijft zelfs stil staan. Voedingssupplementen afvallen

 

Voedingssupplement Slinc. Fit

Zorg dus dat je een dieet aanvult met een vitaminen en mineralen complex. Tijdens afvallen met Slinc.  is er een aanvulling van het supplement Slinc. Fit. Met dit dieet komt het lichaam in een hoog verbrandingsproces.

Tegenwoordig vindt iedereen het maar normaal om snel af te vallen, maar voor het lichaam is dit enorm hard werken. Om te ondersteunen dat het lichaam continue op hoog niveau kan verbranden, neem je tijdens Slinc. neem je 3x per dag de Slinc. Fit in.

 

Natuurlijke supplementen afvallen

De Slinc. Shaper en Fit zijn supplementen die geheel afgestemd op het voedingsprogramma van Slinc. Het zijn plantaardige afslanksupplementen die ondersteunen in afvallen.

Het is niet verantwoord om Slinc. te volgen zonder de aanvulling van de voedingssupplementen. Dan krijg je te weinig voedingsstoffen binnen, waardoor het lichaam het eerste afbreekt wat het meeste energie kost: spiermassa. Dus je valt wel af in kilo’s, maar je valt voornamelijk spiermassa af. De stofwisseling gaat daardoor omlaag en daardoor kom je ook weer aan nadat je bent gestopt met een dieet. De vetmassa stijgt alleen maar nóg meer.

Met Slinc. val je niet alleen kilo’s af, je voelt je ook snel weer veel fitter. Doordat je gezond eet, slaap je beter, je energie schiet omhoog en tegelijk voel je je lekkerder in je vel omdat je afvalt.

Afvallen met supplementen

Het consequent innemen van de Slinc. Shaper en Slinc. Fit draagt bij aan een zo’n hoog mogelijk resultaat in afvallen. En snel, zichtbaar resultaat werkt natuurlijk erg motiverend!

Slinc. betekent voor jou:

 • Je eet veel en ervaart geen honger
 • Gratis recepten voor het hele gezin
 • Ondersteuning van plantaardige voedingssupplementen
 • Kilo’s afvallen
 • Je voelt je snel fitter en lekker in je vel

Afvallen met Slinc. supplementen heeft al meer dan 10.000 vrouwen geholpen

Voedingscoach Rachel Hulshof

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun strijd met eten. Ik begeleid al meer dan 15 jaar vrouwen in afvallen en op gewicht blijven. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!