×

gratis verzending & volgende dag in huis

Je hoeft het niet alleen te doen! Hier vind je allerlei handige tips en weetjes om het jezelf een stuk makkelijker te maken

Kaneel

Kaneel werkt bloedsuikerspiegelverlagend; hoe stabieler je bloedsuikerspiegel, hoe meer energie je hebt en hoe beter je afvalt. Kaneel is dus een perfect kruid om in je tussendoortje, in de thee of in een gerecht te gebruiken. Zeker tijdens Slinc., omdat dit programma juist werkt op basis van een stabiele bloedsuikerspiegel. Daarnaast is kaneel een anti-oxidant en neutraliseert giftige stoffen in het lichaam en vrije radicalen. Het is cholesterolverlagend en is een zogenaamd verwarmd kruid. Zeker in de koude maanden is het heerlijk om te gebruiken omdat dit kruid zorgt voor een betere doorbloeding. Het heeft letterlijk een verwarmdend effect en werkt daarmee ondersteunend voor een betere spijsvertering en dus ook een betere vetverbranding!

Herfst

De herfst staat weer voor de deur met koudere dagen. Voorkom zelf een kou door je de wapenen met vitamine C. Neem naast je multivitaminen dagelijks 1000 tot 2000 mg vitamine C voor een goede weerstand. Naast een supplement zit er vooral in groente, fruit (vooral in kiwi en sinaasappel) en aardappels vitamine C. Alles wat je teveel binnenkrijgt, plas je uit omdat deze vitamine een wateroplosbare vitamine is. Naast een boost voor je weerstand, zorgt vitamine C ook voor een gezonde huid. Vitamine C is een antioxidant die het lichaam beschermt tegen vrije radicalen, die schade kunnen geven aan cellen en weefsel.

Mager en light

Je wilt op gewicht blijven en eet veel magere en light producten. Wat gebeurt er in je lichaam met een bijvoorbeeld een magere yoghurt met bosvruchten smaak als tussendoortje? Het is een bewerkt product. Er is heel veel uitgehaald om het mager te maken en heel veel synthetische stoffen toegevoegd om het product toch lekker te laten smaken, er kleurrijk en smakelijk uit te laten zien en ervoor te zorgen dat het lang houdbaar is. Je lichaam herkent al deze stoffen niet en gaat als een gek aan de gang om alles te verwerken. Uitgeput van inspanning vraagt je lichaam vervolgens om brandstof. Want die 35kcal uit de magere yoghurt zijn er natuurlijk veel te weinig. Je lichaam blijft dus vragen om meer. Door niet voldoende voedzaam te eten krijg je dus juist méér trek!

1 2 3 4 5Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach.

Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te
helpen
in hun strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis
over voeding, afvallen en op gewicht blijven met je.
Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch
lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn
enthousiasme en raak geïnspireerd!