×

gratis verzending & volgende dag in huis

Je hoeft het niet alleen te doen! Hier vind je allerlei handige tips en weetjes om het jezelf een stuk makkelijker te maken

Immuunsysteem

Darmen zijn de sleutel tot een gezond lichaam. Is het zo simpel? Voor 70% wel. In je darmen zit namelijk 70% van immuunsysteem. De darmflora zorgt niet alleen voor de spijsvertering maar ook voor het goed functioneren van het immuunsysteem. Je weerstand, gezondheid en je fitheid staat of valt dus met de conditie van je darmen. Bij een verstoring van de darmflora gaan verzwakt het immuunsysteem en komen er bacteriën en virussen je lichaam binnen. Daarnaast verslechterd de voedselopname. Je kunt heel gezond eten, maar als je geen gezonde darmen hebt, neemt je lichaam die voeding niet (goed) op. Slinc. geeft een perfecte balans voor je darmflora.

Eetbui

Hoe voorkom je een eetbui? Een eetbui heeft vaak te maken met het weg eten van een emotie of frustratie. Maar het kan ook ontstaan doordat je je lichaam tekort doet aan voedingsstoffen. Het eeuwige lijnen dat wij onszelf als vrouw opleggen, geeft een chronisch tekort aan belangrijke stoffen. Altijd light en magere producten in plaats van voedzame halfvolle en volle producten. Wanneer heb jij voor het laatst 48+ kaas of pindakaas gegeten? Door elke dag meer voedzaam te eten, is het lichaam meer verzadigd, komt het geen stoffen tekort en is de vraag van het lichaam veel meer in balans. Dus geen extreme eetbuien meer! Lees hier mijn ervaring met eetbuien.

Bioritme

De biologische klok bij de mens is een inwendig klok die bepaalt wanneer we slapen, wakker zijn en willen eten. Als de biologische klok verstoord wordt, bijvoorbeeld bij een jetlag of nachtdienst dan raakt het lichaam verstoord. Ook door te kort of te lang slapen, wordt het bioritme verstoord en daarmee het lichaam. Als je slaapproblemen hebt of uitslaapt op je vrije dag, heeft dat dus een negatieve invloed op je bioritme. En een verstoord bioritme is van (negatieve) invloed als je wilt afvallen of op gewicht wilt blijven. Dus als je minder resultaat haalt of bent aangekomen terwijl je het niet had verwacht: niet alles is te wijten aan je voeding. Het (verstoren van je) bioritme is ook van invloed op je gewicht!

3 4 5 6 7Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach.

Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te
helpen
in hun strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis
over voeding, afvallen en op gewicht blijven met je.
Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch
lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn
enthousiasme en raak geïnspireerd!