gratis verzending & volgende dag in huis


Wat eet je met Slinc.?

Je eet vooral veel! Met Slinc. eet je gewoon producten die je in de supermarkt koopt, normaal eten dus en geen maaltijdvervangers. Door regelmatig over de dag voedzaam te eten, blijft je bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Hierdoor heb je langer een verzadingsgevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter.

Het eetschema van Slinc. ziet er elke dag hetzelfde uit, maar je bepaalt zelf wat je eet. Er is een makkelijke en overzichtelijke voedingslijst waar je uit kiest.

Ontbijt

Slinc. ontbijt met supplementen

Tussendoortje ochtend

Magere yoghurt met blauwe bessen een perfect Slinc. tussendoortje

Lunch

Slinc. lunch met supplementen Slinc. Shaper en Slinc Fit en een glaasje water

Tussendoortje middag

Een glas melk en een appel het perfecte Slinc. tussendoortje

Avondeten

Griekse kipburger met tzatziki salade

Toetje

Magere yoghurt met aardbeiensmaak in een kommetje

Een eetdag van Slinc.

Er zijn 6 eetmomenten met Slinc. ‘s Ochtends en ‘s middags eet je volkoren crackers met mager beleg waarbij je bij de lunch ook rauwkost eet. Denk aan komkommer, tomaat, paprika, sla etc.  Als tussendoortje in de ochtend en in de middag eet je fruit met yoghurt of kwark. Het avondeten bestaat uit rijst, pasta of aardappelen, vlees of vis en groente. Je mag alle Slinc. recepten gebruiken. Je kunt dus gewoon met je partner of gezin mee-eten. In de avond mag je nog een bakje yoghurt na.

De keuzes voor de producten waar je uit mag kiezen, dus welke crackers, beleg, fruit, groente etc. vind je terug in het begeleidend boekje. Een lijst van voedingsmiddelen waar je een persoonlijke keuze uit kunt maken. Het begeleidend boekje van Fase 1 Afslanken ontvang je in het startpakket van Slinc.

Afvallen met normaal eten

Slinc. helpt je met afvallen met normaal eten. Je blijft met Slinc. alles eten: koolhydraten, eiwitten en vetten. Er zijn zes eetmomenten per dag, dus je eet om de 2 tot 2,5 uur. Regelmatig en voedzaam eten verhoogt je stofwisseling en daarmee ook je (vet) verbranding. Je valt af, maar je blijft wel normaal eten. Dat zie je op de weegschaal, maar dat merk je ook in je kleding. En zichtbaar resultaat werkt motiverend.

Het is belangrijk dat je voedzaam voldoende eet, zodat het lichaam optimaal werkt. Hierdoor krijg je een hoge vetverbranding en daarmee ook het resultaat op de weegschaal. Je valt eindelijk de kilo’s af die je kwijt wilt.

Hoe ziet je Slinc. eetdag eruit?

Met Slinc. eet je gewoon producten die je in de supermarkt koopt, normaal eten dus en geen maaltijdvervangers. Door regelmatig over de dag voedzaam te eten blijft je bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Hierdoor heb je langer een verzadingsgevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter.

Met Slinc. eet je lager in calorieën. De aanvulling van de plantaardige voedingssupplementen Slinc. Shaper en Slinc. Fit ondersteunen het afvallen met normaal eten.

Afvallen met Slinc.

Voedingscoach Rachel Hulshof

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!