gratis verzending & volgende dag in huis

Afvalpillen

Als je wil afvallen, zijn alleen afvalpillen niet genoeg. Het is ook nodig dat je je eetpatroon aanpast. Slinc. brengt die 2 dingen samen. Een uitgebalanceerd eetprogramma in combinatie met voedingssupplementen van Slinc. Shaper en Slinc. Fit. Die vaak verward worden met afvalpillen overigens. De Slinc. voedingssupplementen zijn op plantaardige basis in tegenstelling tot afvalpillen die een  synthetische samenstelling hebben. De Slinc. Shaper zorgt ervoor dat je vet verliest en geen spiermassa. En dat je langer een verzadigingsgevoel hebt. Met de Slinc. Fit krijg je alle nodige vitaminen en mineralen binnen en blijf je energie hoog.

Afvalpillen bestellen of voeding aanpassen?

Met Slinc. leer je goed voedzaam te eten. Je hebt daardoor geen honger en je voelt je lekker fit. Je eet normaal en toch val je snel af met gemiddeld een kilo per week. Dus voordat je afvalpillen gaat bestellen, stel jezelf de vraag: hoe pas ik mijn voeding aan? Slinc. helpt je daarbij Als je start met Slinc. ontvang je een startpakket voor 4 weken. In het begeleidende boekje vind je alle informatie terug over hoe je gaat eten. Hoe je ritme op de dag eruit ziet, wat je allemaal mag eten, hoeveel etc. Er zit ook een receptenboek bij waar het hele gezin uit kan mee eten. Het is dus niet zomaar even afvalpillen bestellen, je krijgt een totaal pakket.

Afvallen met Slinc.

Dus als je denkt: ik ga afvalpillen kopen want ik wil afvallen, dan adviseer ik je om ook je voeding aan te passen. Met Slinc. eet je gewoon producten die je in de supermarkt koopt.  ‘s Ochtends en ‘s middags eet je crackers met mager beleg, als tussendoortje eet je fruit met yoghurt en het avondeten bestaat uit vlees of vis, onbeperkt groeten en rijst, pasta of aardappelen met een bakje yoghurt na. De combinatie van voeding en voedingssupplementen maakt Slinc. een compleet afslankprogramma. En is het niet alleen afvalpillen kopen, maar een totaal van voeding, supplementen, advies, recepten en een gratis app.

Benieuwd naar ervaringsverhalen van Slinc.? Bekijk ze hier

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app