gratis verzending & volgende dag in huis

Slinc. afslankpillen gezond

Je houdt met Slinc. een gezond eetprogramma aan en die je combineert met gezonde afslankpillen. Je blijft normaal eten en valt als vrouw gemiddeld 1kg per week af. Je eet om de 2 tot 2,5 uur een kleine maaltijd. De gezonde afslankpillen Slinc. Shaper en Fit zorgen voor de juist aanvulling. De Shaper is een hoog concentraat eiwitten en zorgt ervoor dat je spiermassa behouden blijft. Je lichaam haalt de verbranding dan uit je vetten, je verbrandt dus alleen je vetmassa. Eiwitten hebben de eigenschap dat het je honger onderdrukt. Je hebt door de Shaper dus ook geen honger tijdens het afvallen! Met de Slinc. Fit krijg je een aanvulling binnen van vitaminen en mineralen. Het mineraal Chroom in de Fit ondersteunt een stabielere bloedsuikerspiegel, waardoor je geen trek in zoetigheid meer hebt. Wel zo handig!

De afslankpillen van Slinc. zijn gezond omdat het plantaardige supplementen zijn. Je kunt ze daarom ook zolang gebruiken als je wilt. De Shaper en Fit vullen het voedingsprogramma van Slinc. aan.

Hoe ziet een eetdag van Slinc. eruit? Je ontbijt met 2 crackers met mager beleg en eet in de ochtend en in de middag een tussendoortje dat bestaat uit fruit en yoghurt of kwark. Tijdens de lunch eet je ook 2 crackers samen met groenten. Dat kan een salade zijn, maar mag ook allerlei andere rauwkost zijn. Denk aan komkommer, tomaat, wortel etc. Als avondeten eet je rijst, pasta of aardappelen met groente en vlees of vis. En in de avond mag je tot slot nog een toetje eten.

Heb je geen inspiratie voor het avondeten? Slinc. maakt het je makkelijk met Slinc. recepten. Alle recepten mag je tijdens het afvallen gebruiken. Als je start ontvang je ook meteen het receptenboek Slinc. Slank & Gezond met allemaal recepten waar het hele gezin van kan mee-eten. Heel makkelijk in de keuken.

Wil jij deze gezonde afslankpillen kopen? Start dan met de Slinc. startbox van 4 weken. Hier zit alles in wat je nodig hebt om te starten met afvallen. Een begeleidend boekje waar je alle informatie in terugvindt over het volgen van Slinc., de gezonde afslankpillen Slinc. Shaper en Slinc. Fit. en het receptenboek. Slinc. kun je volgen onder begeleiding van een Slinc. coach (40 vestigingen in Nederland en België) of je kunt de gezonde afslankpillen kopen via de webshop.

Hi! Ik ben Rachel Hulshof, afslank- en voedingscoach. Ik heb een níet te stuiten passie om vrouwen te helpen in hun
strijd met eten. Hier deel ik al mijn kennis over voeding, afvallen en op gewicht
blijven met je. Met slanke recepten laat ik zien dat je gezond én toch lekker kunt eten. Laat me je infecteren met mijn enthousiasme en raak geïnspireerd!

Gratis Slinc. app